Lerbolario Fiore Dell'Onda Pjena za kupanje

Lerbolario Fiore Dell'Onda Pjena za kupanje

88,50 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Fiore Dell'Onda Pjena za kupanje https://www.mojaljekarna.hr/17030-large/lerbolario-fiore-dell-onda-pjena-za-kupanje.jpg <p>Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. Tako je nastao snažan miris koji vlada ovom potpunom i svježom linijom za kupanje. U njenoj uravnoteženoj formuli prožimaju se biljni ekstrakti koji iz vode izvlače svu njenu vitalnu snagu i ljepotu.<br /><br />Kad se ova kupka zapjeni, cijela će se kada i prostorija pretvoriti u ugodnu i mirnu lagunu. Njen će Vas miris u trenu obaviti i stvoriti iluziju ljuljuškanja na valovima, a aktivni sastojci karakteristični za liniju Vašoj kupki dat će važan dodatak mineralnih soli i vitamina. Destilirana voda plavog lopoča omekšava i tonificira epidermis, a ekstrakt nori alge ga hidratizira i osvježava. Uz cvijet vala Vaša će koža nakon svakog kupanja biti meka i baršunasta, nježno obavijena mirisom mora. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanesite nekoliko kapljica za vrijeme tuširanja ili dodajte u svoju kupku. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 250 ml</p> higijena-tijela 88.5 HRK in_stock

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. Tako je nastao snažan miris koji vlada ovom potpunom i svježom linijom za kupanje. U njenoj uravnoteženoj formuli prožimaju se biljni ekstrakti koji iz vode izvlače svu njenu vitalnu snagu i ljepotu.

Kad se ova kupka zapjeni, cijela će se kada i prostorija pretvoriti u ugodnu i mirnu lagunu. Njen će Vas miris u trenu obaviti i stvoriti iluziju ljuljuškanja na valovima, a aktivni sastojci karakteristični za liniju Vašoj kupki dat će važan dodatak mineralnih soli i vitamina. Destilirana voda plavog lopoča omekšava i tonificira epidermis, a ekstrakt nori alge ga hidratizira i osvježava. Uz cvijet vala Vaša će koža nakon svakog kupanja biti meka i baršunasta, nježno obavijena mirisom mora.

Uporaba:
Nanesite nekoliko kapljica za vrijeme tuširanja ili dodajte u svoju kupku.

Veličina: 250 ml

L'Erbolario
C031356

Podaci

Oblik
Gel za pranje
Kupka
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Fiore Dell'Onda Pjena za kupanje

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha