Lerbolario Fiore Dell'Onda Sapun

Lerbolario Fiore Dell'Onda Sapun

40,35 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Fiore Dell'Onda Sapun https://www.mojaljekarna.hr/17031-large/lerbolario-fiore-dell-onda-sapun.jpg <p>Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. Tako je nastao snažan miris koji vlada ovom potpunom i svježom linijom za kupanje. U njenoj uravnoteženoj formuli prožimaju se biljni ekstrakti koji iz vode izvlače svu njenu vitalnu snagu i ljepotu.<br /><br />Ovaj sapun, gladak i savršen kao kamen iz mora, među Vašim dlanovima tvori svježu i mirisnu pjenu. U svrhu hidratacije i omekšavanja kože u svojoj formuli sadrži ekstrakte biljke koja iz vode crpi svu svoju vitalnu snagu. Hidroglicerinski ekstrakt ljubičaste nori alge koja voli stjenovita morska dna i ekstrakt plavog lopoča čudesnih plutajućih cvjetova daju joj zaštitna i tonificirajuća svojstva koja nadopunjuju djelovanje maslinovog i plaminog ulja što koži daje iznimno svježu i obnovljenu vitalnost. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Upotrijebite ujutro i navečer za savršeno čistu i mirisnu kožu. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 100 g</p> higijena-tijela 40.35 HRK in_stock

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. Tako je nastao snažan miris koji vlada ovom potpunom i svježom linijom za kupanje. U njenoj uravnoteženoj formuli prožimaju se biljni ekstrakti koji iz vode izvlače svu njenu vitalnu snagu i ljepotu.

Ovaj sapun, gladak i savršen kao kamen iz mora, među Vašim dlanovima tvori svježu i mirisnu pjenu. U svrhu hidratacije i omekšavanja kože u svojoj formuli sadrži ekstrakte biljke koja iz vode crpi svu svoju vitalnu snagu. Hidroglicerinski ekstrakt ljubičaste nori alge koja voli stjenovita morska dna i ekstrakt plavog lopoča čudesnih plutajućih cvjetova daju joj zaštitna i tonificirajuća svojstva koja nadopunjuju djelovanje maslinovog i plaminog ulja što koži daje iznimno svježu i obnovljenu vitalnost.

Uporaba:
Upotrijebite ujutro i navečer za savršeno čistu i mirisnu kožu.

Veličina: 100 g

L'Erbolario
C031358

Podaci

Oblik
Sapun
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Fiore Dell'Onda Sapun

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha