Bioaromatica Gel za tu

Bioaromatica Gel za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom

102,64 HRK 
Referenca: C031174
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Hipoalergen preparat idealan za higijenu suhe i ekcemima sklone kože.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Bioaromatica Gel za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom https://www.mojaljekarna.hr/2443-large/bioaromatica-gel-za-tusiranje-i-kupanje-s-nocurkom-i-nevenom-za-suhu-vrlo-suhu-osjetljivu-i-ekcemima-sklonu-kozu.jpg <p>Nježni gel za svakodnevno pranje i kupanje suhe, vrlo suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože.<br />Gel sadrži prirodna ulja bogata omega-6 masnim kiselinama. Na koži ostavlja njegujujući lipidni zaštitini sloj koji spriječava daljnje isušivanje i ublažava simptome suhe, vrlo suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože. <br />Aktivni sastojci</p> <p>- Ulja noćurka i suncokreta odlikuju se visokim sadržajem vrlo djelotvorne linolne kiseline (omega-6 esencijalne masne kiseline) koja potiče obnovu oštećene hidrolipidne barijere kod suhe, vrlo suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože.<br />- Lipidni ekstrakt cvijeta nevena djeluje protuupalno, potiče obnovu i epitelizaciju suhe, iritirane i oštećene kože.<br />Namjena Aromatica gela za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom:</p> <p>- za svakodnevnu higijenu suhe, vrlo suhe i ekcemima sklone kože,<br />- za higijenu osjetljive kože,<br />- pomoćno sredstvo u higijeni kože s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ihtiozom,<br />- prikladan za dojenčad i malu djecu.<br />Zašto koristiti Aromatica gel za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom?</p> <p>- Ne sadrži boje, mirise i konzervanse.<br />- Ne sadrži mineralna ulja i alkalijske sapune.<br />- Sadrži čak 50% lipida od čega 32% omega ulja koja jačaju zaštitnu hidrolipidnu barijeru i štite kožu od daljnjeg isušivanja.<br />- Blago kiseli pH održava prirodnu kiselost kože što pridonosi održavanju ravnoteže rožnatog sloja epidermisa.<br />- Mekša kožu i ublažava svrbež.<br />- Formulacija bez dodatka vode predstavlja koncentriran, ekonomičan i ekološki proizvod.<br /> <br /><strong>Uporaba:</strong> Gel se koristi za dnevno tuširanje i kupanje te pranje lica odraslih, male djece i dojenčadi. Istisnite na ruku vrlo malu količinu gela i zapjenite na ruci, lagano umasirajte na vlažnu kožu ili gel dodajte u vodu za kupku, zapjenite, isperite i osušite ručnikom bez trljanja.</p> <p><br /><strong>Veličina:</strong> 260 ml</p> higijena-tijela 102.64 HRK in_stock

Nježni gel za svakodnevno pranje i kupanje suhe, vrlo suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože.
Gel sadrži prirodna ulja bogata omega-6 masnim kiselinama. Na koži ostavlja njegujujući lipidni zaštitini sloj koji spriječava daljnje isušivanje i ublažava simptome suhe, vrlo suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože.
Aktivni sastojci

- Ulja noćurka i suncokreta odlikuju se visokim sadržajem vrlo djelotvorne linolne kiseline (omega-6 esencijalne masne kiseline) koja potiče obnovu oštećene hidrolipidne barijere kod suhe, vrlo suhe, osjetljive i ekcemima sklone kože.
- Lipidni ekstrakt cvijeta nevena djeluje protuupalno, potiče obnovu i epitelizaciju suhe, iritirane i oštećene kože.
Namjena Aromatica gela za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom:

- za svakodnevnu higijenu suhe, vrlo suhe i ekcemima sklone kože,
- za higijenu osjetljive kože,
- pomoćno sredstvo u higijeni kože s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ihtiozom,
- prikladan za dojenčad i malu djecu.
Zašto koristiti Aromatica gel za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom?

- Ne sadrži boje, mirise i konzervanse.
- Ne sadrži mineralna ulja i alkalijske sapune.
- Sadrži čak 50% lipida od čega 32% omega ulja koja jačaju zaštitnu hidrolipidnu barijeru i štite kožu od daljnjeg isušivanja.
- Blago kiseli pH održava prirodnu kiselost kože što pridonosi održavanju ravnoteže rožnatog sloja epidermisa.
- Mekša kožu i ublažava svrbež.
- Formulacija bez dodatka vode predstavlja koncentriran, ekonomičan i ekološki proizvod.

Uporaba: Gel se koristi za dnevno tuširanje i kupanje te pranje lica odraslih, male djece i dojenčadi. Istisnite na ruku vrlo malu količinu gela i zapjenite na ruci, lagano umasirajte na vlažnu kožu ili gel dodajte u vodu za kupku, zapjenite, isperite i osušite ručnikom bez trljanja.


Veličina: 260 ml

C031174

Podaci

Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Bioaromatica Gel za tuširanje i kupanje s noćurkom i nevenom

Hipoalergen preparat idealan za higijenu suhe i ekcemima sklone kože.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha