Lierac Sensorielle gel za tu

Lierac Sensorielle gel za tuširanje

108,35 kn 
Lierac

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Gel za tuširanje s ekstraktima kamelije, jasmina i gardenije. Bez sapuna.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lierac Sensorielle gel za tuširanje https://www.mojaljekarna.hr/2962-large/lierac-sensorielle-gel-za-tusiranje-.jpg <p><span>Ekstrakti bijelog cvijeća za nježno namirisanu kožu. Bez sapuna.</span></p> <p><span> </span></p> <p><span><span>Namjena: Gel za tuširanje s ekstraktima plemenitog bijelog cvijeća - gardenije, jasmina i kamelije. Bijelo cvijeće ima antioksidativno djelovanje te revitalizira i hidratizira kožu ostavljajući nježan i blag cvjetni miris na koži. Ne sadrži sapune, već nježnu biljnu bazu za tuširanje koja poštuje i najosjetljiviju kožu.</span></span></p> <h3><span style="font-size:12px;font-weight:normal;line-height:1.5em;"> </span></h3> <h3><span style="font-size:12px;font-weight:normal;line-height:1.5em;">Sastojci: Ekstrakti bijelog cvijeća (kamelije, jasmina i gardenije) - hidratiziraju i revitaliziraju kožu te imaju antioksidativno djelovanje.Nježna biljna baza za tuširanje - ne isušuje kožu, pogodna za sve tipove kože.</span></h3> <p><span style="font-size:12px;font-weight:normal;line-height:1.5em;"> </span></p> <p><span style="font-size:12px;font-weight:normal;line-height:1.5em;"><strong>Uporaba: </strong><span>Nanijeti na mokru kožu i zapjeniti. Temeljito isprati.</span></span></p> <p><span style="font-size:12px;font-weight:normal;line-height:1.5em;"><span> </span></span></p> <p><span style="font-size:12px;font-weight:normal;line-height:1.5em;"><span><strong>Veličina:</strong> 150 ml</span></span></p> higijena-tijela 108.35 HRK in_stock

Ekstrakti bijelog cvijeća za nježno namirisanu kožu. Bez sapuna.

Namjena: Gel za tuširanje s ekstraktima plemenitog bijelog cvijeća - gardenije, jasmina i kamelije. Bijelo cvijeće ima antioksidativno djelovanje te revitalizira i hidratizira kožu ostavljajući nježan i blag cvjetni miris na koži. Ne sadrži sapune, već nježnu biljnu bazu za tuširanje koja poštuje i najosjetljiviju kožu.

Sastojci: Ekstrakti bijelog cvijeća (kamelije, jasmina i gardenije) - hidratiziraju i revitaliziraju kožu te imaju antioksidativno djelovanje.Nježna biljna baza za tuširanje - ne isušuje kožu, pogodna za sve tipove kože.

Uporaba: Nanijeti na mokru kožu i zapjeniti. Temeljito isprati.

Veličina: 150 ml

Lierac
C035715

Podaci

Oblik
Gel za pranje
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lierac Sensorielle gel za tuširanje

Gel za tuširanje s ekstraktima kamelije, jasmina i gardenije. Bez sapuna.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha