Nenedent Baby cetkca i zubna pasta

Nenedent Baby četkca i zubna pasta

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa.
C030491 x
9,46 €

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa. Silkonska četkica u obliku navlake za prst izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona i nježno masira i čisti desni. Bez fluora, bez natrij lauril sulfat (SLS), bez mentola, bez konzervansa, sadrži 13% ksilitola za zaštitu od karijesa, pH neutralna i ugodnog okusa.

Uporaba:
Navucite Nenedent Baby silkonsku četkicu u obliku navlake za prst na kažiprst. Četkica pritom mora biti točno iznad vrška kažiprsta. Na četkicu stavite Nenedent Baby zubnu pastu i oprezno kružnim pokretima očistite desni i zubiće Vašeg djeteta. Poseban oblik silikonske četkice omogućava kontroliranu primjenu što poboljšava učinkovitost čišćenja. Na taj način prirodno i kroz igru pripremate dijete za kasnije samostalno pranje zubi. Nakon uporabe silikonsku četkicu temeljito operite pod tekućom vodom. Silkonska četkica može se oprati i u stroju za pranje posuđa.

Veličina: 20 g paste + silikonska četkica

Registracija
Kozmetika
Oblik
Pasta
Mjesto primjene
Usta

Farmaceutska tvrtka Dentinox osnovana je 1951. u Berlinu. U svojim proizvodima, poznatima diljem svijeta u lijecenju zdravstvenih tegoba koje prate dojenacku i djecju dob, koriste odabrane biljne vrste i njihove preradevine koje ucinkovito poma

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu