Nenedent Baby cetkca i zubna pasta

Nenedent Baby četkca i zubna pasta

64,84 kn 
Dentinox

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Nenedent Baby četkca i zubna pasta https://www.mojaljekarna.hr/1062-large/nenedent-baby-cetkca-i-zubna-pasta.jpg <p>Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa. Silkonska četkica u obliku navlake za prst izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona i nježno masira i čisti desni. Bez fluora, bez natrij lauril sulfat (SLS), bez mentola, bez konzervansa, sadrži 13% ksilitola za zaštitu od karijesa, pH neutralna i ugodnog okusa. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Navucite Nenedent Baby silkonsku četkicu u obliku navlake za prst na kažiprst. Četkica pritom mora biti točno iznad vrška kažiprsta. Na četkicu stavite Nenedent Baby zubnu pastu i oprezno kružnim pokretima očistite desni i zubiće Vašeg djeteta. Poseban oblik silikonske četkice omogućava kontroliranu primjenu što poboljšava učinkovitost čišćenja. Na taj način prirodno i kroz igru pripremate dijete za kasnije samostalno pranje zubi. Nakon uporabe silikonsku četkicu temeljito operite pod tekućom vodom. Silkonska četkica može se oprati i u stroju za pranje posuđa.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 20 g paste + silikonska četkica</p> higijena-usta-i-zubi 64.84 HRK in_stock

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa. Silkonska četkica u obliku navlake za prst izrađena je od visokokvalitetnog mekanog silikona i nježno masira i čisti desni. Bez fluora, bez natrij lauril sulfat (SLS), bez mentola, bez konzervansa, sadrži 13% ksilitola za zaštitu od karijesa, pH neutralna i ugodnog okusa.

Uporaba:
Navucite Nenedent Baby silkonsku četkicu u obliku navlake za prst na kažiprst. Četkica pritom mora biti točno iznad vrška kažiprsta. Na četkicu stavite Nenedent Baby zubnu pastu i oprezno kružnim pokretima očistite desni i zubiće Vašeg djeteta. Poseban oblik silikonske četkice omogućava kontroliranu primjenu što poboljšava učinkovitost čišćenja. Na taj način prirodno i kroz igru pripremate dijete za kasnije samostalno pranje zubi. Nakon uporabe silikonsku četkicu temeljito operite pod tekućom vodom. Silkonska četkica može se oprati i u stroju za pranje posuđa.

Veličina: 20 g paste + silikonska četkica

Dentinox
C030491

Podaci

Oblik
Pasta
Mjesto primjene
Usta
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Nenedent Baby četkca i zubna pasta

Za bebe i djecu od 0 mjeseci do 2. godine života, za higijenu mliječnih zuba i desni. Zubna pasta sadrži gel silicijevog dioksida koji nježno čisti i uklanja zubne naslage (plak) s mliječnih zuba a ksilitol štiti od karijesa. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha