• %
Apipharma Apiprodent propolis sprej za desni i usnu šupljinu
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Apipharma Apiprodent propolis sprej za desni i usnu šupljinu

Sprej sadrži tinkturu propolisa, tinkture ljekovitih biljaka (petoprsta, hrastova kora, kadulja, kamilica) i eterično ulje paprene metvice.
C001698
8,99 €

Popust od 20.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 16/03 do 24/03. Ostvaruje se kupnjom iznad 3.00€ ovog proizvoda. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Apiprodent sprej sadrži: tinkturu propolisa, tinkture ljekovitih biljaka (petoprsta, hrastova kora, kadulja, kamilica) i eterično ulje paprene metvice. Apiprodent® sprej je kombinacija propolisa i ljekovitog bilja koja ujedinjuje njihova ljekovita svojstva djelujući blagotvorno na zubno meso i sluznicu usne šupljine. Stvaranje zaštitnog filma omogućava lakši oporavak oštećenih desni i usne šupljine. Štiti oštećene desni, posebno tijekom obroka kada su iste osjetljive pa može doći do dodatnih oštećenja. Biljne tinkture i pomoćne tvari doprinose ugodnoj aromi i korekciji okusa. Može se koristiti kod sluznice usta oštećene aftama i sličnim erozijama te kao pomoć kod zubobolje i krvarenje iz zubnog mesa. Također se preporučuje kod neugodnog zadaha iz usta.

Uporaba: Raspršiti Apiprodent sprej za desni po oštećenoj sluznici i zubnom mesu dva do tri puta dnevno. Aplikator na bočici omogućuje lakše tretiranje teže dostupnih mjesta sluznice usta i grla što pospješuje učinak spreja.

Sastav: alcohol, aqua, propolis cera, potentilla erecta extract, quercus robur extract, salvia officinalis extract, chamomilla recutita extract, mentha piperita oil 

Veličina: 20 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
20
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Mjesto primjene
Usta
Sadrži biljke
Hrast (Quercus)
Kamilica (Matricaria chamomilla)
Metvica (Mentha piperita)
Petoprst (Potentilla erecta)
Sadrži ostalo
Propolis
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod

Tvrtka Apipharma d.o.o. je izrasla je iz starog, za ove krajeve, tradicionalnog pčelarsko-medičarskog obrta pod nazivom Apimarket, da bi 1996. pod nazivom Apipharma postala trgovačko društvo i posvetila se najvećim dijelom proizvodnji dodataka prehrani i kozmetici s posebnom namjenom. Tradicija tvrtke datira iz 1974. godine kada je po prvi puta izlagala svoje proizvode i za to dobila priznanje. Iako je sam početak rada daleko stariji, zbog nedostatka pisanih dokumenata se ne spominje.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu