Curaprox CPS prime interdentalne cetkice

Curaprox CPS prime interdentalne četkice

70,88 kn 
Curaprox

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Curaprox CPS prime interdentalne četkice s najfinijom i najčvršćom žićanom jezgrom na tržištu nude kompletnu kontrolu plaka za svakoga.

Velicina

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Curaprox CPS prime interdentalne četkice https://www.mojaljekarna.hr/1874-large/curaprox-cps-prime-interdentalne-cetkice.jpg <p>Curaprox CPS prime interdentalne četkice s najfinijom i najčvršćom žićanom jezgrom na tržištu nude kompletnu kontrolu plaka za svakoga. Fleksibilna duga vlakna optimalno se prilagođavaju anatomiji interdentalnog prostora i dospijevaju u svaki kutak. Čiste nježnije i djelotvornije od uobičajenih interdentalnih četkica. <br /> Curaprox prime čuva intaktnu papilu i jednostavan je za uporabu. <br />Pakiranje sadrži pet interdentalnih četkica iste veličine. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br /> Postavite Curaprox prime četkicu na ulaz interdentalnog prostora. Potražite idealan kut koji omogućuje ulaz bez pritiska. Bez daljnjeg uvođenja četkice - izravnajze da bude probližno horizontalno. Nastavite s uvođenjem četkice dok ne dopre do druge strane. Pomaknite je jednom naprije i natreg. Zbog opasnosti od povrede ne kortistite silu</p> higijena-usta-i-zubi 70.88 HRK in_stock

Curaprox CPS prime interdentalne četkice s najfinijom i najčvršćom žićanom jezgrom na tržištu nude kompletnu kontrolu plaka za svakoga. Fleksibilna duga vlakna optimalno se prilagođavaju anatomiji interdentalnog prostora i dospijevaju u svaki kutak. Čiste nježnije i djelotvornije od uobičajenih interdentalnih četkica.
Curaprox prime čuva intaktnu papilu i jednostavan je za uporabu.
Pakiranje sadrži pet interdentalnih četkica iste veličine.

Uporaba:
Postavite Curaprox prime četkicu na ulaz interdentalnog prostora. Potražite idealan kut koji omogućuje ulaz bez pritiska. Bez daljnjeg uvođenja četkice - izravnajze da bude probližno horizontalno. Nastavite s uvođenjem četkice dok ne dopre do druge strane. Pomaknite je jednom naprije i natreg. Zbog opasnosti od povrede ne kortistite silu

Curaprox
C011679

Podaci

Mjesto primjene
Usta
Pomagala i aparati
Četkice
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Curaprox CPS prime interdentalne četkice

Curaprox CPS prime interdentalne četkice s najfinijom i najčvršćom žićanom jezgrom na tržištu nude kompletnu kontrolu plaka za svakoga.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha