Lacalut flora Otopina za ispiranje usne

Lacalut Otopina Flora za ispiranje usne šupljine

41,90 kn 
Lacalut

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Svakodnevna zaštita od neugodnog zadaha iz usta. Maslinovo ulje i ulje peršina poboljšavaju zdravlje u usnoj šupljini. Mentol osvježava usnu šupljinu.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lacalut Otopina Flora za ispiranje usne šupljine https://www.mojaljekarna.hr/3065-large/lacalut-flora-otopina-za-ispiranje-usne-supljine.jpg <p><span>Lacalut Flora otopina za ispiranje štiti od neugodnog zadaha iz usta i osigurava svjež dah, nakon pranja zubi, a također i između pranja. Sadrži natrijev fluorid koji štiti od karijesa - s učinkovitim rezultatima - te maslinovo ulje i ulje peršina za poboljšanje zdravlja usne šupljine.</span></p> <p><span><br /></span></p> <p><span><span>Lacalut Flora otopina za ispiranje suzbija bakterije u usnoj šupljini i grlu koje uzrokuju neugodni zadah te osigurava svjež dah tijekom dana. Također je idealna za nosioce zubnih proteza - s učinkovitim rezultatima.</span></span></p> <p><span><span><br /></span></span></p> <p><span><span><strong>Veličina:</strong> 300 ml</span></span></p> higijena-usta-i-zubi 41.9 HRK in_stock

Lacalut Flora otopina za ispiranje štiti od neugodnog zadaha iz usta i osigurava svjež dah, nakon pranja zubi, a također i između pranja. Sadrži natrijev fluorid koji štiti od karijesa - s učinkovitim rezultatima - te maslinovo ulje i ulje peršina za poboljšanje zdravlja usne šupljine.


Lacalut Flora otopina za ispiranje suzbija bakterije u usnoj šupljini i grlu koje uzrokuju neugodni zadah te osigurava svjež dah tijekom dana. Također je idealna za nosioce zubnih proteza - s učinkovitim rezultatima.


Veličina: 300 ml

Lacalut
C026558

Podaci

Oblik
Tekucina
Mjesto primjene
Usta
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lacalut Otopina Flora za ispiranje usne šupljine

Svakodnevna zaštita od neugodnog zadaha iz usta. Maslinovo ulje i ulje peršina poboljšavaju zdravlje u usnoj šupljini. Mentol osvježava usnu šupljinu.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha