Omron inhalator CompAIR C28 - kompresorski Vidi veće
Snižena cijena!

-10%

537.3

597,00 kn

Omron inhalator CompAIR NE-C28P-E - kompresorski

Kupnjom ovog proizvoda možete prikupiti do 53 bodova vjernosti. Vaša košarica će ukupno 53 bodova koja se može pretvoriti u kupon 10,60 kn.


Cijena Omron inhalator CompAIR NE-C28P-E - kompresorski je 537,30 kn

C006310

Omron


Kompresorski inhalator za inhalaciju kod kuće i u liječničkoj ordinaciji. V.V.T tehnologija raspršivanja omogućuje visoku iskoristivost lijeka i maksimalnu učinkovitost inhalacije. Mogu ga koristiti djeca i odrasli. Medicinski proizvod.

Više detalja

B B

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Više informacija

Značajke

Recenzije   (1)

Pitanja  (10)

Dodaci

Više informacija

Omron kompresorski ihalator idealan je za inhalaciju kod kuće te za profesionalnu uporabu u liječničkoj ordinaciji V.V.T. tehnologija raspršivanja omogućuje visoku iskoristivost lijeka , učinkovitost i minimalni gubitak lijeka Ima sustav za štednju energije te praktičan stalak za komplet za raspršivanje. Jednostavan je za uporabu i čišćenje. Pakiranje sadrži praktičnu torbu za nošenje inhalatora, masku za inhalaciju za dijete i masku za inhalaciju za odrasle. 

Karakteristike: 
Veličina čestica: 3 µm 
Brza inhalacija: 0,5 ml/ min  
Razina buke : 60 db
Dostupan na doznaku HZZO-a
Maksimalna iskoristivost lijeka
jednostavan za korištenje
Jamstvo: 3 godine 

Važna napomena kod korištenja inhalaltora je da se u njih ne smiju stavljati eterična ulja! Ispravna upotreba inhalatora važna je za uspješnost liječenja.  

Tehnički podaci

RegistracijaMedicinski proizvod
Pomagala i aparatiInhalatori
Iva

26-07-2017
5
Doznaka

Poštovani,ima li ovaj inhalator nekakvu posebnu šifru za doznake? Hvala

 
Page: 1
Dodaj recenziju
sakrij
Ocjena:
Ime:
E-mail:
Naslov:
Tekst:
  Dodaj recenziju
Od nives | 2016-03-02 10:54:34

Postovani, Imam omron djecji inhalator na kojem se pojavila rupica na cjevcici (vrlo blizu spoja s aparatom). Zanima me moze li se naruciti zasebno ta cijev??

Mojaljekarna

Poštovana, hvala na upitu.Cjevčica od 1 m dužine se može kupit zasebno. Cijena joj je otprilike 80 kuna. Budući da je još nemao uvrštenu u web shop, ako biste se odlučili možete nas kontaktirati na 043 638 094 ili putem maila na ljekarna@coner.hrZa sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju.Srdačan pozdrav, Mihaela Coner, mag. pharm.

Od Gjuro | 2016-01-07 11:59:23

Pozdrav, zanima me mogu li se kod vas naručiti filteri zraka. Hvala.

Mojaljekarna

Poštovani, hvala na upitu.Filteri od 5 u pakiranju mogu se kupiti u našoj ljekarni. Međutim, budući da ih nemamo uvrštene u naš web shop ljubazno Vas molimo da nas nazovete na 043 638 094 ukoliko ste zainteresirani za narudžbu. Cijena im je otprilike 39 kuna.Srdačan pozdrav, Mihaela Coner, mag. pharm.

Od Kate | 2015-11-04 19:52:53

Mi imamo ovaj inhalator, ali smo izgubili masku i onaj plastični komad u koji se ulije tekućina za inhalaciju. Može li se to zasebno naručiti?

Mojaljekarna

Poštovana, hvala na upitu.Zasebno se može kupiti set u kojem se nalazi dozirna posuda (u koju se stavlja tekućina) i usnik (nastavak za inhalaciju na usta).Set možete pronaći ovdje: http://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/5651-omron-compair-set-dozirna-posuda-i-usnik.html#.Vjs2qNKrTs0Maske se također mogu kupiti zasebno i postoje one za djecu i one za odrasle: http://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/5506-omron-maska-za-inhalator-omron-compair-za-odrasle.html#.Vjs3cdKrTs0http://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/5507-omron-maska-za-inhalator-omron-compair-za-djecu.html#.Vjs3gNKrTs0Za sva ostala pitanja stojimo na raspolaganju.Srdačan pozdrav, Mihaela Coner, mag. pharm.

Od Josip | 2015-02-11 11:48:18

Pozdrav! Da li je točan tip ovog proizvoda C28 ili C28P? U vašem nazivu piše C28, ali me zbunjuje što C28 ima brzinu inhalacije: 0,4 ml/ min (Nebulization Rate) dok C28P ima 0,5 ml/ min (što piše u vašem opisu) Hvala.

Mojaljekarna

Poštovani, hvala na upitu.Radi se o Omron kompresorskom inhalatoru oznake NE - C28P koji ima brzinu inhalacije 0,5 ml/min. Hvala na upozorenju, odmah ćemo izmijeniti naziv proizvoda.Srdačan pozdrav, Vaša Online ljekarna Coner www.mojaljekarna.hr

Od Marina | 2015-01-05 14:16:28

Poštovani,Zanima me da li bebe (dojenče 8 mjeseci) mogu koristiti ovaj inhalator... Hvala na brzom odgovoru.Lp,Marina

Mojaljekarna

Poštovana,Inhalator u pakiranju ima masku za odrasle i masku za dijete. Može ga koristiti dijete od 8 mjeseci.Postoji i dječji inhalator istog proizvođača koji ima dvije mnje maskice. Jednu za dojenčad i drugu za djecu od 2 do 12 godine. U pakiranju ima igračkice koje na inhalatoru djetetu odvlače pozornost od inhaliranja. http://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/2462-omron-kompresorski-inhalator-za-djecu-c801-kd-.html#.VKqu-Mkso-gZa ostala ptianja stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav, Vaša Online ljekarna

Od Stefanija | 2015-01-02 18:17:05

Poštovani, može li se sa ovim inhalatorom ovlaživat zrak u prostoriji?! Hvala

Mojaljekarna

Poštovana,ovaj inhalator namijenjen je samo inhalaciji putem maskice ili usnika.Za ovlaživanje suhog zraka prepouča se sljedeći proizvod: http://www.mojaljekarna.hr/pomagala/2549-beurer-ovlazivac-zraka-lb-50.html#.VKfgwyvF9ngZa ostala pitanja stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav, Vaša online ljekarna

Od Anita | 2014-11-14 22:06:32

Pozdrav!Zanima me da li se može kupiti i da li imate u ponudu samo čašicu za omron inhalator? Hvala

Mojaljekarna

Poštovana,hvala Vam na upitu. Posuda zasebno nije dostupna kod dobavljača. Postoji rezervni set za Omron inhalatore. U setu se nalazi ta posuda, onaj plavi nastavak (leptirić) i usni nastavak. Cijena tog seta je 104 kune. Nažalost, nemamo ga u našoj web ljekarni, ali moguće ga je naručiti telefonom na 043 638 094.Za ostala pitanja stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav, Vaša Online ljekarna

Od Miro | 2014-10-22 18:06:22

Poz Od koje dobi se moze koristit ovaj inhalator i gdje se moze vidjet maska za dijecu?

Mojaljekarna

Poštovani,nema dobne granice za korištenje. Inhalator se može koristiti i kod dojenčadi. Maska izgleda jednako kao i ona za odrasle samo je veličina manja. Možete je vidjeti na sljedećoj poveznici: http://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/5507-omron-maska-za-inhalator-omron-compair-za-djecu.html#.VEibBCKsWE4Postoji i inhalator koji je namijenjen upravo djeci. Sadrži dvije maske; jednu za dojenčad, i jednu nešto veću za djecu od 2 do 12 godine. Sadrži i dvije igračkice koje dijete umiruju za vrijeme inhalacije. http://www.mojaljekarna.hr/inhalatori/2462-omron-kompresorski-inhalator-za-djecu-c801-kd-.html#.VEibrSKsWE4Za ostale informacije stojimo na raspolaganju. Srdačan pozdrav, Vaša Online ljekarna

Od Žare | 2014-10-01 09:48:53

Poštovani, da li se filteri za ovaj uređaj mogu kupiti ili naručiti u nekoj ljekarni u Splitu, naravno bez plaćanja dostave? I da li inhalatori pomažu kod problema sa sinusima (začepljen nos, skupljanje sekreta u području sinusa...)? Hvala!

Mojaljekarna

Poštovana,Inhaliranje se provodi kod prehlade, jer para dovodi do znojenja, olakšava iskašljavanje, izbacivanje sekreta iz nosa i vlaži iritiranu sluznicu nosa i grla. Inhalatori se također koriste kod liječenja bronhitisa, laringitisa, astme i drugih oboljenja respiratornog sustava radi lakšeg raspršivanja lijeka.Mi, nažalost, nemamo ljekarnu u Splitu u kojoj biste mogli podići proizvod. Naše ljekarne nalaze se u Bjelovaru i Vrbovcu, a dostavu vršimo na području cijele Hrvatske i šire. Možete potražiti u nekoj od bližih ljekarni ili da Vam oni nabave filtere od dobavljača.Za ostale informacije stojimo na raspolaganju.Srdačan pozdrav, Vaša Online ljekarna www.mojaljekarna.hr

Od Tatjana Vlainić | 2014-02-19 15:25:28

Postovani, zanima me vas kompresorski inhalator Omron CompAir. Pise da uz njega dolazi 5 filtera. Imate li vi u prodaji i rezervne filtere s obzirom da cu tih pet potrositi u nekom odredjenom vremenu? I koja je cijena filtera ako imate? I ima li taj inhalator jos neke "potrosne" dijelove koji se moraju mijenjati s vremenom - maske ili nesto? I moze li se to odmah i po kojoj cijeni kupiti? Hvala!

Mojaljekarna

Poštovani,u originalnom pakiranju već ima 5 filtera, što ujedno je i jedni potrošni dio kod inhalatora. Filter se mijenja ako promjeni boju ili se koristi dulje od 60 dana. Nove filtere (također 5 u pakiranju) moguće je naručiti i cijena im je 39,38 kuna.Maskice nisu baš potrošni dio i ne lome se lako. U slučaju da se ipak potrgaju, moguće ih je naknadno naručiti. Cijena im je otprilike 70-80 kuna.Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju.lijep pozdrav!Mihaela Coner, mag. pharm.

Page: 1
Postavi pitanje
Vaše pitanje je uspješno poslano našem timu. Hvala Vam na pitanju.
Postavi pitanje
sakrij
Ime:
E-mail:
Pitanje:
  Postavi pitanje

Dodaci

testeri

Također kupljeno

Sljedeći proizvodi su kupovani uz ovaj proizvod

Slični proizvodi

Ovi proizvodi su u istoj kategoriji