Omron inhalator CompAIR C28 - kompresorski

Omron inhalator CompAIR NE-C28P-E - kompresorski

597,00 HRK 
Referenca: C006310
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Kompresorski inhalator za inhalaciju kod kuće i u liječničkoj ordinaciji. V.V.T tehnologija raspršivanja omogućuje visoku iskoristivost lijeka i maksimalnu učinkovitost inhalacije. Mogu ga koristiti djeca i odrasli. Medicinski proizvod.

Podijeli
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Omron inhalator CompAIR NE-C28P-E - kompresorski https://www.mojaljekarna.hr/2467-large/omron-inhalator-compair-c28-kompresorski-.jpg <div class="box-collateral box-description"> <div class="std">Omron kompresorski ihalator idealan je za inhalaciju kod kuće te za profesionalnu uporabu u liječničkoj ordinaciji V.V.T. tehnologija raspršivanja omogućuje visoku iskoristivost lijeka , učinkovitost i minimalni gubitak lijeka Ima sustav za štednju energije te praktičan stalak za komplet za raspršivanje. Jednostavan je za uporabu i čišćenje. Pakiranje sadrži praktičnu torbu za nošenje inhalatora, masku za inhalaciju za dijete i masku za inhalaciju za odrasle. <br /><br /><strong>Karakteristike: </strong><br /><span>Veličina čestica: 3 <span>µm</span> <br />Brza inhalacija: 0,5 ml/ min  <br />Razina buke : 60 db<br />Dostupan na doznaku HZZO-a<br />Maksimalna iskoristivost lijeka<br />jednostavan za korištenje<br /><strong>Jamstvo: 3 godine </strong><br /><br />Važna napomena kod korištenja inhalaltora je da se u njih ne smiju stavljati eterična ulja! Ispravna upotreba inhalatora važna je za uspješnost liječenja.  </span></div> </div> inhalatori 597 HRK in_stock
Omron kompresorski ihalator idealan je za inhalaciju kod kuće te za profesionalnu uporabu u liječničkoj ordinaciji V.V.T. tehnologija raspršivanja omogućuje visoku iskoristivost lijeka , učinkovitost i minimalni gubitak lijeka Ima sustav za štednju energije te praktičan stalak za komplet za raspršivanje. Jednostavan je za uporabu i čišćenje. Pakiranje sadrži praktičnu torbu za nošenje inhalatora, masku za inhalaciju za dijete i masku za inhalaciju za odrasle. 

Karakteristike: 
Veličina čestica: 3 µm 
Brza inhalacija: 0,5 ml/ min  
Razina buke : 60 db
Dostupan na doznaku HZZO-a
Maksimalna iskoristivost lijeka
jednostavan za korištenje
Jamstvo: 3 godine 

Važna napomena kod korištenja inhalaltora je da se u njih ne smiju stavljati eterična ulja! Ispravna upotreba inhalatora važna je za uspješnost liječenja.  
C006310

Podaci

Pomagala i aparati
Inhalatori
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

1 Osvrt

5/5
Doznaka
5/5

Poštovani,ima li ovaj inhalator nekakvu posebnu šifru za doznake? Hvala

Iva, 26.07.2017

Postovani, zanima me vas kompresorski inhalator Omron CompAir. Pise da uz njega dolazi 5 filtera. Imate li vi u prodaji i rezervne filtere s obzirom da cu tih pet potrositi u nekom odredjenom vremenu? I koja je cijena filtera ako imate? I ima li taj inhalator jos neke "potrosne" dijelove koji se moraju mijenjati s vremenom - maske ili nesto? I moze li se to odmah i po kojoj cijeni kupiti? Hvala!
Poštovani, da li se filteri za ovaj uređaj mogu kupiti ili naručiti u nekoj ljekarni u Splitu, naravno bez plaćanja dostave? I da li inhalatori pomažu kod problema sa sinusima (začepljen nos, skupljanje sekreta u području sinusa...)? Hvala!
Poz Od koje dobi se moze koristit ovaj inhalator i gdje se moze vidjet maska za dijecu?
Pozdrav!Zanima me da li se može kupiti i da li imate u ponudu samo čašicu za omron inhalator? Hvala
Poštovani, može li se sa ovim inhalatorom ovlaživat zrak u prostoriji?! Hvala
Poštovani, Zanima me da li bebe (dojenče 8 mjeseci) mogu koristiti ovaj inhalator... Hvala na brzom odgovoru. Lp, Marina
Pozdrav! Da li je točan tip ovog proizvoda C28 ili C28P? U vašem nazivu piše C28, ali me zbunjuje što C28 ima brzinu inhalacije: 0,4 ml/ min (Nebulization Rate) dok C28P ima 0,5 ml/ min (što piše u vašem opisu) Hvala.
Mi imamo ovaj inhalator, ali smo izgubili masku i onaj plastični komad u koji se ulije tekućina za inhalaciju. Može li se to zasebno naručiti?
Pozdrav, zanima me mogu li se kod vas naručiti filteri zraka. Hvala.
Postovani, Imam omron djecji inhalator na kojem se pojavila rupica na cjevcici (vrlo blizu spoja s aparatom). Zanima me moze li se naruciti zasebno ta cijev??

Možda će Vam se i ovo svidjeti