Tena Flex Super Pelene za inkontinenciju

Tena Flex Super Pelene za inkontinenciju

Pelene s pojasom s dodatnom sposobnošću upijanja koje omogućuju lakšu, ergonomsku zamjenu i udobno i diskretno prianjaju uz tijelo.

Velicina
C034606 y
25,20 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Pelene s pojasom s dodatnom sposobnošću upijanja koje omogućuju lakšu, ergonomsku zamjenu i udobno i diskretno prianjaju uz tijelo. TENA Flex Super pružaju anatomski oblikovanu zaštitu s dvostrukom upijajućom jezgrom za sigurnost od propuštanja.

Proizvodi za inkontinenciju TENA Flex imaju patentirani pojas Superfit Waist Belt. Pojas se jednostavno pričvrsti oko struka, a zatim se na njega pričvrsti prednji dio pelene pomoću sustava čičak-traka Hook in Line. TENA Flex proizvodi brže se i lakše mijenjaju od tradicionalnih proizvoda bez obzira na položaj korisnika, osiguravajući dostojanstvo i ergonomičnost koja olakšava rad njegovatelja.

Proizvodi za inkontinenciju TENA Flex imaju potpuno prozračan vanjski materijal koji omogućuje cirkulaciju zraka. Pored toga, TENA Flex proizvodi oblikovani su tako da su kukovi i bedra korisnika manje pokriveni. Poseban dizajn proizvoda TENA Flex omogućuje da zrak cirkulira oko kukova, čime se održava suhoća, zdrava koža i udobnost korisnika.

Tehnologijom FeelDry čak i velike količine urina brzo se odvode u jezgru proizvoda. Urin se zadržava u jezgri čak i pod pritiskom te ostaje podalje od kože, čime se osigurava veća udobnost. To je važan prvi korak prema dobrom zdravlju kože.

S: Za opseg kukova: 61 do 87 cm


M: Za opseg kukova: 71 do 102 cm

L: Za opseg kukova: 83 do 120 cm

XL: Za opseg kukova: 105 do 153 cm

Veličina: 30 pelena

Registracija
Medicinski proizvod
Sanitet
Količina
30
Mjesto primjene
Intimno područje
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sanitet
Pelene
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu