Tena Slip Super Pelene za inkontinenciju

Tena Slip Super Pelene za inkontinenciju

Brzoupijajuća jezgra ovog proizvoda za inkontinenciju, s dodatnom sposobnošću upijanja, pacijentima osigurava visok stupanj zaštite od propuštanja.
Velicina
C009053 y
25,79 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

TENA Slip Super pelene sa sustavom ConfioAir potpuno su prozračne i dermatološki ispitane te pomažu zdravlju kože. Brzoupijajuća jezgra ovog proizvoda za inkontinenciju, s dodatnom sposobnošću upijanja, pacijentima osigurava visok stupanj zaštite od propuštanja. Materijal sličan tkanini vrlo je mekan na dodir, a pričvršćivanje na više mjesta osigurava udobno prianjanje.

Prozračni materijal nalik tekstilu održava suhoću i zdravlje kože.

Ovaj proizvod za inkontinenciju lako se pričvršćuje i može se podešavati više puta radi savršenog pristajanja, zaštite i udobnosti.

Tehnologijom FeelDry čak i velike količine urina brzo se odvode u jezgru proizvoda. Urin se zadržava u jezgri čak i pod pritiskom te ostaje podalje od kože, čime se osigurava veća udobnost.

Da biste saznali treba li promijeniti TENA Slip pelene za inkontinenciju, ne trebate ih otvoriti. Indikator vlažnosti s vanjske strane proizvoda mijenja boju iz žute u plavu kad je vrijeme promjene.

M: Za opseg kukova: 73 do 122 cm

L: Za opseg kukova: 92 do 144 cm

Veličina: 30 pelena

Registracija
Medicinski proizvod
Sanitet
Količina
30
Mjesto primjene
Intimno područje
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sanitet
Pelene
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu