Lactogyn sapun za intimnu njegu

Lactogyn sapun za intimnu njegu

Lactogyn intimni sapun za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja izuzetno je nježan i siguran za primjenu. Štiti od infekcija, čuva prirodnu genitalnu floru i optimalni kiseli pH.
C030544
9,03 €
(36.12€ za 1 LIT) |

Nema bodova vjernosti za ovaj proizvod.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Lactogyn intimni sapun za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja izuzetno je nježan i siguran za primjenu. Štiti od infekcija, čuva prirodnu genitalnu floru i optimalni kiseli pH. Zahvaljujući prirodnim sastojcima kamilice i nevena pogodan je za svakodnevno pranje i njegu od najranije djevojačke dobi. Posebno se preporučuje za trajanja menstruacije, trudnoće i poslije poroda.

SASTOJCI: Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chl   ori  de, Cocamide DEA, Glycol distearate, Laureth-4, Cocamidopropyl betaine, I  sopropyl myristate, Phenoxyethanol, Propylene glycol, Chamomilla recutita extract, Cal   endul   a officin alis extract, Parfum, Methylparaben, Propylp araben, Lactic acid,Butylp araben, Ethylp araben, I  sobutylp araben.

Veličina: 250 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Sapun
Mjesto primjene
Intimno područje

Hrvatska kompanija s globalnim dosegom. S više od tisuću zaposlenika, JGL Grupa danas posluje na ukupno 60 tržišta svijeta. Fokusirani su na održiv i dugoročan rast.

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu