Ducray Neoptide losion za muškarce + Anaphase+ šampon GRATIS
besplatna
25

Ducray Neoptide losion za muškarce + Anaphase+ šampon GRATIS

426,64 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za muškarce. Kod kroničnog ispadanja kose.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Ducray Neoptide losion za muškarce + Anaphase+ šampon GRATIS https://www.mojaljekarna.hr/19387-large/ducray-neoptide-losion-protiv-ispadanja-kose-za-muskarce.jpg <p>Produžava život vlasi, usporava ispadanje kose. Ispitano pod dermatološkom kontrolom. <br />Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.<br /><br />Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose:<br />- Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i poomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam. <br />- Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jednog od glavnih čimbenika u ispadanju kose. <br />- sinergističa i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina produžava rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako Neoptide Men produžava život vlasi: ispadanje kose time je obuzdano.<br /><br />Njegova lagana tekstura osigurava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong> nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda. Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca upotrebe. Za maksimalan učinak preporučamo prati kosu s Anaphase šamponom.<br /><br /><strong>Posebne mjere opreza:</strong><br />Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 100 ml</p> ispadanje-kose 426.64 HRK in_stock
besplatna
25

Produžava život vlasi, usporava ispadanje kose. Ispitano pod dermatološkom kontrolom. 
Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.

Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose:
- Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i poomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam.
- Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jednog od glavnih čimbenika u ispadanju kose.
- sinergističa i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina produžava rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako Neoptide Men produžava život vlasi: ispadanje kose time je obuzdano.

Njegova lagana tekstura osigurava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.

Uporaba: nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda. Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca upotrebe. Za maksimalan učinak preporučamo prati kosu s Anaphase šamponom.

Posebne mjere opreza:
Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima.

Veličina: 100 ml

C044770

Podaci

Oblik
Losion
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Ducray Neoptide losion za muškarce + Anaphase+ šampon GRATIS

Za muškarce. Kod kroničnog ispadanja kose.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha