Marbo Aktivator za novi rast kose

Marbo Aktivator za novi rast kose

503,75 HRK 
Referenca: C033569
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. 

Podijeli
Postavi pitanje (0)
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Marbo Aktivator za novi rast kose https://www.mojaljekarna.hr/1753-large/marbo-aktivator-za-novi-rast-kose.jpg <p>Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. Učinkovit je kod svih vrsta ispadanja kose (alopecia) – od najblažih, pa sve do alopecie totalis (potpuni gubitak kose i dlaka po licu i tijelu). Redovitom primjenom vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje čvršća i zdravija.<br /> Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom i praćenjem rezultata kod korisnika (djece i odraslih), potvrđeno je da je Aktivator MARBO jedan od najuspješnijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate (ispadanja kose na pečate). Njegovo djelovanje pojačano je uz MARBO Šampon. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Promućkati prije upotrebe. Blago utrljati u prorijeđene ili ogoljele regije, 1-2 puta dnevno, ne dulje od 5 min. Ne ispirati, a kosu prati MARBO Šamponom 03 prema potrebi. Ponavljati svakodnevno, sve dok se tretirana mjesta ne popune kosom. Nanošenje Aktivatora ne masti kosu, već dapače, njegovom uporabom kosa i vizualno djeluje gušće i čvršće. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 180 ml</p> ispadanje-kose 503.75 HRK in_stock

Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. Učinkovit je kod svih vrsta ispadanja kose (alopecia) – od najblažih, pa sve do alopecie totalis (potpuni gubitak kose i dlaka po licu i tijelu). Redovitom primjenom vrlo brzo progušćuje prorijeđeno vlasište i potiče rast nove kose na ogoljelim regijama, a postojeća kosa postaje čvršća i zdravija.
Desetogodišnjim dermatološkim iskustvom i praćenjem rezultata kod korisnika (djece i odraslih), potvrđeno je da je Aktivator MARBO jedan od najuspješnijih prirodnih preparata u svijetu protiv alopecie areate (ispadanja kose na pečate). Njegovo djelovanje pojačano je uz MARBO Šampon.

Uporaba:
Promućkati prije upotrebe. Blago utrljati u prorijeđene ili ogoljele regije, 1-2 puta dnevno, ne dulje od 5 min. Ne ispirati, a kosu prati MARBO Šamponom 03 prema potrebi. Ponavljati svakodnevno, sve dok se tretirana mjesta ne popune kosom. Nanošenje Aktivatora ne masti kosu, već dapače, njegovom uporabom kosa i vizualno djeluje gušće i čvršće.

Veličina: 180 ml

C033569

Podaci

Oblik
Tekucina
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Ocjena 

24.08.2018

Postovani, zanima me moze li curica od 15.god.koristit marbo aktivator.kosa je tanja i rjeđa na tjemenu.sklona mascenju.unaprjed hvala.pozzz..

Napišite Vaš osvrt?

Marbo Aktivator za novi rast kose

Napravljen je prema 100% prirodnoj formuli koja aktivira rast nove kose na prorijeđenim i ogoljelim regijama. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha