Ducray Creastim losion protiv ispadanja kose
besplatna

Ducray Creastim losion protiv ispadanja kose

373,73 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Losion protiv povremenog ispadanja kose. Ubrzava rast kose, zaustavlja ispadanje kose.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Ducray Creastim losion protiv ispadanja kose https://www.mojaljekarna.hr/19305-large/ducray-creastim-losion-protiv-ispadanja-kose.jpg <p>Sastav: Kreatin, tetrapeptid i vitamini B5, B6 i B8.</p> <p>Povremeno ispadanje kose se općenito javlja kod žena i uzrokovano je čimbenicima kao što su stres, razdoblje nakon poroda, promjena godišnjih doba, prateći lijekovi ili emocionalni šok. Creastim losion predstavlja posebno prilagođen odgovor na povremeno ispadanje kose. Zahvaljujući laganoj teksturi, losion se optimalno raspoređuje po kosi, ne masteći ju. Nakon prvih nekoliko primjena kosa postaje jača i njena vitalnost i volumen se pojačavaju. Zbog toga što sadrži formulu vrlo visoke podnošljivosti, ovaj losion je prilagođen i za najosjetljivija vlasišta. Rezultati su vidljivi već nakon mjesec dana.</p> <p><strong>Uporaba:</strong> Nanijeti 10 raspršivanja tri puta tjedno na suho vlasište. Umasirati temeljito kako bi se pospješila apsorpciju losiona. Ne ispirati. Ne šamponirati kosu dva sata nakon primjene losiona. Ovaj tretman treba se provoditi najmanje dva mjeseca. Jedna kutija dovoljna je za dva mjeseca uporabe, što je potpuni tretman.</p> <p>Posebne mjere opreza: Ne raspršujte u oči. Ne udišite. Koristite u dobro prozračenim prostorijama. Nemojte progutati. Samo za vanjsku uporabu. Ne koristiti na djeci i mladima.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 2x30 ml</p> ispadanje-kose 373.73 HRK in_stock
besplatna

Sastav: Kreatin, tetrapeptid i vitamini B5, B6 i B8.

Povremeno ispadanje kose se općenito javlja kod žena i uzrokovano je čimbenicima kao što su stres, razdoblje nakon poroda, promjena godišnjih doba, prateći lijekovi ili emocionalni šok. Creastim losion predstavlja posebno prilagođen odgovor na povremeno ispadanje kose. Zahvaljujući laganoj teksturi, losion se optimalno raspoređuje po kosi, ne masteći ju. Nakon prvih nekoliko primjena kosa postaje jača i njena vitalnost i volumen se pojačavaju. Zbog toga što sadrži formulu vrlo visoke podnošljivosti, ovaj losion je prilagođen i za najosjetljivija vlasišta. Rezultati su vidljivi već nakon mjesec dana.

Uporaba: Nanijeti 10 raspršivanja tri puta tjedno na suho vlasište. Umasirati temeljito kako bi se pospješila apsorpciju losiona. Ne ispirati. Ne šamponirati kosu dva sata nakon primjene losiona. Ovaj tretman treba se provoditi najmanje dva mjeseca. Jedna kutija dovoljna je za dva mjeseca uporabe, što je potpuni tretman.

Posebne mjere opreza: Ne raspršujte u oči. Ne udišite. Koristite u dobro prozračenim prostorijama. Nemojte progutati. Samo za vanjsku uporabu. Ne koristiti na djeci i mladima.

Veličina: 2x30 ml

C037935

Podaci

Oblik
Losion
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Ducray Creastim losion protiv ispadanja kose

Losion protiv povremenog ispadanja kose. Ubrzava rast kose, zaustavlja ispadanje kose.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha