Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce
besplatna

Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce

426,64 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za muškarce. Kod kroničnog ispadanja kose.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce https://www.mojaljekarna.hr/19308-large/ducray-neoptide-losion-protiv-ispadanja-kose-za-muskarce.jpg <p>Produžava život vlasi, usporava ispadanje kose. Ispitano pod dermatološkom kontrolom. <br />Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.<br /><br />Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose:<br />- Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i poomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam. <br />- Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jednog od glavnih čimbenika u ispadanju kose. <br />- sinergističa i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina produžava rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako Neoptide Men produžava život vlasi: ispadanje kose time je obuzdano.<br /><br />Njegova lagana tekstura osigurava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong> nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda. Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca upotrebe. Za maksimalan učinak preporučamo prati kosu s Anaphase šamponom.<br /><br /><strong>Posebne mjere opreza:</strong><br />Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 100 ml</p> ispadanje-kose 426.64 HRK in_stock
besplatna

Produžava život vlasi, usporava ispadanje kose. Ispitano pod dermatološkom kontrolom. 
Kronično ispadanje kose kod muškaraca uglavnom je hormonski uzrokovano i nasljedno. Ovo progresivno ispadanje kose praćeno je skraćivanjem životnog ciklusa vlasi i njihovom minijaturizacijom. Početak ispadanja kose može se javiti u raznim životnim dobima, ali uvijek se preporučuju brza reakcija i primjena prilagođenih proizvoda, kako bi se taj proces usporio.

Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose:
- Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i poomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam.
- Monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jednog od glavnih čimbenika u ispadanju kose.
- sinergističa i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina produžava rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Tako Neoptide Men produžava život vlasi: ispadanje kose time je obuzdano.

Njegova lagana tekstura osigurava optimalnu apsorpciju, bez mašćenja kose. Već od prvih primjena kosa vraća snagu i vitalnost. Ova formula se iznimno dobro podnosi i prikladna je i za najosjetljivija vlasišta.

Uporaba: nanijeti 9 raspršivanja na suho ili vlažno vlasište jednom dnevno, usredotočivši se uglavnom na vrh glave (područje ćelavljenja). Umasirati temeljito za bolje upijanje losiona. Ne ispirati. Ne prati kosu 2 sata nakon primjene proizvoda. Za vidljive učinke potreban je najmanje tromjesečni tretman. Jedna bočica dovoljna je za 3 mjeseca upotrebe. Za maksimalan učinak preporučamo prati kosu s Anaphase šamponom.

Posebne mjere opreza:
Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Koristiti samo u dobro prozračenim prostorima.

Veličina: 100 ml

C040301

Podaci

Oblik
Losion
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce

Za muškarce. Kod kroničnog ispadanja kose.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha