Jantarna ogrlica
Jantarna ogrlica
Jantarna ogrlica
Jantarna ogrlica

Jantarna ogrlica

Jantarna ogrlica ručno je rađena u Litvi gdje su pri njenoj izradi imali prvenstveno na umu sigurnost Vašeg djeteta. Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja.

C010258
13,72 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Jantarna ogrlica ručno je rađena u Litvi gdje su pri njenoj izradi imali prvenstveno na umu sigurnost Vašeg djeteta. Mogu je nositi sva djeca već od drugog mjeseca starosti uz nadzor roditelja. Jantarna ogrlica dolazi u različitim oblicima I bojama (od najsvjetlije žućkaste do gotovo potpuno tamne). Mogu je nositi djeca i odrasli.

Za razliku od gelova za desni ili sirupa za ublažavanje boli jantarna ogrlica je manje nametljivo sredstvo za umirivanje Vašeg djeteta koje ima simptome povezane s nicanjem zubi kao što su nedostatak apetita, želučani problemi, bolovi u uhu, temperatura i prehlada.

Ako se nosi oko vrata i u dodiru s golom kožom, djetetova tjelesna temperatura već od 36,6°C potiče povoljno djelovanje jantara.

Uporaba:
prije stavljanja ogrlice na Vaše dijete, isperite je mlakom vodom 2 minute i pustite da se osuši na zraku (ne povlačiti ogrlicu brišući ručnikom ili krpom jer postoji mogućnost istezanja konca i stvaranja većeg razmaka među kuglicama jantara)
ne koristiti gruba kemijska sredstva na ogrlici (alkohol, aceton, medicinski benzin)
pazite da Vaše dijete ne žvače ogrlicu jer ogrlica funkcionira u dodiru s kožom i stoga ju je dovoljno nositi oko vrata
treba se koristiti pod nadzorom odraslih osoba kako uslijed kidanja ne bi došlo do gušenja djeteta

Ostali proizvodaci

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu