Curaprox Medicinska duda varalica CMP 101

270,00 HRK 
Referenca: C039208
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Štiti od nastanka nepravilnog zagriza i osigurava zdrav razvoj čeljusti

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Curaprox Medicinska duda varalica CMP 101 https://www.mojaljekarna.hr/6685-large/curaprox-medicinska-duda-varalica-cmph-202.jpg Curaprox dudu varalicu nakon mnogih godina istraživanja razvio je poznati specijalist ortodoncije <span style="color:#505151;">Herbert Pick, dr.med.dent. u svrhu zdravog i prirodnog razvoja dječjih zuba i čeljusti. Medicinski oblikovana duda najbolje je prilagođena strukturi dječjih usta. Ne uzrokuje pritisak na nepce te znatno smanjuje nepravilnosti zuba i čeljusti te moguću kasniju potrebu za nošenjem ortodontskog aparata.</span> <p><span>Vanjski kolut dude samo je blago zakrivljen i odmaknut od donje čeljusti, tako da ne ometa njezin prirodan razvoj. Usisni dio napravljen je iz jednog komada silikona s različitim stupnjevima tvrdoće te zahvaljujući svojem sastavu ne uzrokuje alergije, već je higijenski i ugodan za kožu.</span></p> <p><span>Ne sadrži BPA (bisfenol A).<br /><br /><strong>Sadržaj pakiranja:</strong> Dvostruko pakiranje dude, do i uključujući 7. mjesec, veličina 1 </span></p> izbijanje-zuba 270 HRK in_stock
Curaprox dudu varalicu nakon mnogih godina istraživanja razvio je poznati specijalist ortodoncije Herbert Pick, dr.med.dent. u svrhu zdravog i prirodnog razvoja dječjih zuba i čeljusti. Medicinski oblikovana duda najbolje je prilagođena strukturi dječjih usta. Ne uzrokuje pritisak na nepce te znatno smanjuje nepravilnosti zuba i čeljusti te moguću kasniju potrebu za nošenjem ortodontskog aparata.

Vanjski kolut dude samo je blago zakrivljen i odmaknut od donje čeljusti, tako da ne ometa njezin prirodan razvoj. Usisni dio napravljen je iz jednog komada silikona s različitim stupnjevima tvrdoće te zahvaljujući svojem sastavu ne uzrokuje alergije, već je higijenski i ugodan za kožu.

Ne sadrži BPA (bisfenol A).

Sadržaj pakiranja: Dvostruko pakiranje dude, do i uključujući 7. mjesec, veličina 1 

C039208

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Curaprox Medicinska duda varalica CMP 101

Štiti od nastanka nepravilnog zagriza i osigurava zdrav razvoj čeljusti

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha