Tommee Tippee

Tommee Tippee CTN Šeširić za dojenje

60,00 HRK 
Referenca: C035003
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

CTN® šeširić za dojenje je specijalno oblikovan šeširić proizveden od mekog silikona.  Koristi se u slučajevima premalih ili uvučenih bradavica, kako bi se djetetu olakšalo sisanje te kod bolnih i oštećenih bradavica dojki.

Veličina: 2 šeširića s kutijicom za sterilizaciju

Podijeli
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Tommee Tippee CTN Šeširić za dojenje https://www.mojaljekarna.hr/2592-large/tommee-tippee-sesiric-za-dojenje.jpg <p>CTN® šeširić za dojenje je specijalno oblikovan šeširić proizveden od mekog silikona.  Koristi se u slučajevima premalih ili uvučenih bradavica, kako bi se djetetu olakšalo sisanje te kod bolnih i oštećenih bradavica dojki. Šeširić je tanak i mekan, odlično prijanja uz kožu i dojenčetu osigurava potpuno prirodan osjećaj i toplinu majčinog tijela.</p> <p> </p> <p>Nakon svake primjene šeširiće oprati blagim sapunom te dobro isprati čistom vodom. Šeširiće sterilizirati jednom dnevno.</p> <p> </p> <p><strong>Veličina:</strong> 2 šeširića s kutijicom za sterilizaciju</p> izdajalice-i-pomagala-za-dojenje 60 HRK in_stock

CTN® šeširić za dojenje je specijalno oblikovan šeširić proizveden od mekog silikona.  Koristi se u slučajevima premalih ili uvučenih bradavica, kako bi se djetetu olakšalo sisanje te kod bolnih i oštećenih bradavica dojki. Šeširić je tanak i mekan, odlično prijanja uz kožu i dojenčetu osigurava potpuno prirodan osjećaj i toplinu majčinog tijela.

 

Nakon svake primjene šeširiće oprati blagim sapunom te dobro isprati čistom vodom. Šeširiće sterilizirati jednom dnevno.

 

Veličina: 2 šeširića s kutijicom za sterilizaciju

C035003

Podaci

Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !


naručila bih jedan par bradavica
Postovani, molim vas informaciju koliki je promjer sisaca ovog sesirica. Hvala.