Lansinoh Rucna pumpa za izdajanje

Lansinoh Ručna pumpa za izdajanje

354,00 kn 
Lansinoh

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje je prenosiva i praktična pumpa za povremeno korištenje kod kuće ili na putu. Pumpa ima poseban ComfortSeal™ jastučić koji savršeno prianja uz dojku i omogućuje udobno i učinkovito izdajanje.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lansinoh Ručna pumpa za izdajanje https://www.mojaljekarna.hr/3688-large/lansinoh-rucna-pumpa-za-izdajanje.jpg <p>Lansinoh ručna pumpa za izdajanje je prenosiva i praktična pumpa za povremeno korištenje kod kuće ili na putu. Pumpa ima poseban ComfortSeal™ jastučić koji savršeno prianja uz dojku i omogućuje udobno i učinkovito izdajanje. Ergonomski oblikovana ručka nimalo ne opterećuje zglob ruke, omogućavajući tako učinkovito pumpanje jednom rukom u ritmu koje oponaša sisanje djeteta.</p> <p><br /><strong>Učinkovita.</strong></p> <ul><li>Tiha.</li> <li>Savršeno prianja i tako osigurava brz dotok mlijeka.</li> <li>Sklapa se u trenu.</li> </ul><div> </div> <div> </div> <p><strong>Udobna</strong></p> <ul><li>ComfortSeal™ jastučić nježno prianja na prsa omogućavajući pouzdano izdajanje.</li> <li>Ergonomska ručka za jednostavno korištenje jednom rukom.</li> </ul><div> </div> <div> </div> <p><strong>Prenosiva</strong></p> <ul><li>Lagana, kompaktna – ne treba baterije ili utičnicu za struju.</li> <li>Podložak za bočicu sprječava njeno prevrtanje, a na putovanju, kao zaštitni poklopac, osigurava higijenu.</li> </ul><div> </div> <div> </div> <p><strong>Praktična</strong></p> <ul><li>Jednostavno se sklapa i lako se čisti s priloženom četkom.</li> <li>Omogućuje ispumpavanje u većinu standardnih bočica s našeg tržišta.</li> </ul><div> </div> <div> </div> <p><strong>Sigurna</strong></p> <ul><li>Izrađena od polipropilena - materijala najpogodnijeg za spremanje majčinog mlijeka, koji ne sadrži bisfenol A.</li> <li>Pogodna za strojno pranje.</li> </ul> izdajalice-i-pomagala-za-dojenje 354 HRK in_stock

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje je prenosiva i praktična pumpa za povremeno korištenje kod kuće ili na putu. Pumpa ima poseban ComfortSeal™ jastučić koji savršeno prianja uz dojku i omogućuje udobno i učinkovito izdajanje. Ergonomski oblikovana ručka nimalo ne opterećuje zglob ruke, omogućavajući tako učinkovito pumpanje jednom rukom u ritmu koje oponaša sisanje djeteta.


Učinkovita.

 • Tiha.
 • Savršeno prianja i tako osigurava brz dotok mlijeka.
 • Sklapa se u trenu.
 
 

Udobna

 • ComfortSeal™ jastučić nježno prianja na prsa omogućavajući pouzdano izdajanje.
 • Ergonomska ručka za jednostavno korištenje jednom rukom.
 
 

Prenosiva

 • Lagana, kompaktna – ne treba baterije ili utičnicu za struju.
 • Podložak za bočicu sprječava njeno prevrtanje, a na putovanju, kao zaštitni poklopac, osigurava higijenu.
 
 

Praktična

 • Jednostavno se sklapa i lako se čisti s priloženom četkom.
 • Omogućuje ispumpavanje u većinu standardnih bočica s našeg tržišta.
 
 

Sigurna

 • Izrađena od polipropilena - materijala najpogodnijeg za spremanje majčinog mlijeka, koji ne sadrži bisfenol A.
 • Pogodna za strojno pranje.
Lansinoh
C035761

Podaci

Pomagala i aparati
Izdajalice
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lansinoh Ručna pumpa za izdajanje

Lansinoh ručna pumpa za izdajanje je prenosiva i praktična pumpa za povremeno korištenje kod kuće ili na putu. Pumpa ima poseban ComfortSeal™ jastučić koji savršeno prianja uz dojku i omogućuje udobno i učinkovito izdajanje.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha