Lansinoh Therapearl 3 u 1 za toplu ili hladnu terapiju prsa

Lansinoh Therapearl 3 u 1 za toplu ili hladnu terapiju prsa

128,25 kn 
Lansinoh

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lansinoh Therapearl 3 u 1 za toplu ili hladnu terapiju prsa https://www.mojaljekarna.hr/3689-large/lansinoh-therapearl-3-u-1-za-toplu-ili-hladnu-terapiju-prsa.jpg <p>Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti <strong>topao ili hladan</strong>, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka. <strong>Koristi se višekratno, nije toksičan.</strong> Dizajnirao ga je liječnik, a odobrili su ga stručnjaci za dojenje. <br />Topla Therapearl 3u1 terapija za prsa primjenjuje se kod začepljenih vodova i mastitisa. Može se također koristiti neposredno prije dojenja kad su grudi nabrekle, jednako kao i prije ili tijekom izdajanja pumpom jer toplina potiče otpuštanje mlijeka i njegov dotok. <strong>Hladan Therapearl donosi olakšanje kod bolova od nabreklih grudi i začepljenja.</strong><br /><br />Za terapiju toplinom: staviti jastučiće u navlaku i potom u mikrovalnu pećnicu na maksimalno 15 sekundi. Po potrebi, produljiti vrijeme u koracima po 5 sekundi.<br /><br />Za hladnu terapiju: zamrznuti najmanje dva sata, a prije uporabe staviti u navlaku. Također, može se hladiti u hladnjaku.<br /><br />Za korištenje s pumpom za izdajanje: zagrijati jastučiće prema uputama i postaviti izvana oko lijevka pumpe i osigurati zatvaračem.</p> <ul> <li>Jedinstven dizajn: Therapearl ostaje savitljiv, čak i kad je zamrznut.</li> <li>Za višekratnu uporabu - dolazi sa mekim perivim navlakama.</li> <li>Jedini proizvod s 3 funkcije u 1.</li> <li>Bez lateksa i bisfenola A.</li> </ul> <p> </p> <p>U pakiranju su 2 jastučića za terapiju prsa.</p> izdajalice-i-pomagala-za-dojenje 128.25 HRK in_stock

Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka. Koristi se višekratno, nije toksičan. Dizajnirao ga je liječnik, a odobrili su ga stručnjaci za dojenje. 
Topla Therapearl 3u1 terapija za prsa primjenjuje se kod začepljenih vodova i mastitisa. Može se također koristiti neposredno prije dojenja kad su grudi nabrekle, jednako kao i prije ili tijekom izdajanja pumpom jer toplina potiče otpuštanje mlijeka i njegov dotok. Hladan Therapearl donosi olakšanje kod bolova od nabreklih grudi i začepljenja.

Za terapiju toplinom: staviti jastučiće u navlaku i potom u mikrovalnu pećnicu na maksimalno 15 sekundi. Po potrebi, produljiti vrijeme u koracima po 5 sekundi.

Za hladnu terapiju: zamrznuti najmanje dva sata, a prije uporabe staviti u navlaku. Također, može se hladiti u hladnjaku.

Za korištenje s pumpom za izdajanje: zagrijati jastučiće prema uputama i postaviti izvana oko lijevka pumpe i osigurati zatvaračem.

  • Jedinstven dizajn: Therapearl ostaje savitljiv, čak i kad je zamrznut.
  • Za višekratnu uporabu - dolazi sa mekim perivim navlakama.
  • Jedini proizvod s 3 funkcije u 1.
  • Bez lateksa i bisfenola A.

 

U pakiranju su 2 jastučića za terapiju prsa.

Lansinoh
C035758

Podaci

Mjesto primjene
Grudi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lansinoh Therapearl 3 u 1 za toplu ili hladnu terapiju prsa

Lansinoh® Therapearl 3u1 terapija za prsa može uvelike pomoći pri ublažavanju problema koji se pojavljuju kod dojenja. Therapearl može se koristiti topao ili hladan, a posebno je oblikovan tako da se postavi oko pumpe za izdajanje, za poticanje bržeg protoka mlijeka.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha