Avent Električna prsna izdajalica

1.078,00 HRK 
Referenca: C038631
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Malena lagana baza omogućava udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka, te osigurava jednostavno spremanje i prijenos. Lagana uporaba izvan kuće omogućuje se korištenjem baterija.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avent Električna prsna izdajalica https://www.mojaljekarna.hr/6404-large/avent-elektricna-prsna-izdajalica.jpg <p>Masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osjećaj topline na koži radi nježne stimulacije protoka mlijeka. Tijekom izdajanja nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaknulo prirodno otpuštanje mlijeka, a učinkovitost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno pristajanje većini majki.</p> <p> </p> <p><span>Kada uključite izdajalicu, ona automatski starta u modu za stimulaciju izdajanja i početka protoka mlijeka. </span><span>Tada možete izabrati između 3 postavke kako bi učinili protok mlijeka najugodnijim za Vas.</span></p> <p><span> </span></p> <p><span><span>Ova pumpa za izdajanje može se koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za hranjenje iz Philips AVENT asortimana, uključujući naše bočice i spremnike za mlijeko iz linije Classic</span></span></p> izdajalice-i-pomagala-za-dojenje 1078 HRK in_stock

Masažni jastučić ima novu meku baršunastu teksturu koja pruža osjećaj topline na koži radi nježne stimulacije protoka mlijeka. Tijekom izdajanja nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaknulo prirodno otpuštanje mlijeka, a učinkovitost je klinički dokazana. Meki masažni jastučić dizajniran je za udobno pristajanje većini majki.

 

Kada uključite izdajalicu, ona automatski starta u modu za stimulaciju izdajanja i početka protoka mlijeka. Tada možete izabrati između 3 postavke kako bi učinili protok mlijeka najugodnijim za Vas.

Ova pumpa za izdajanje može se koristiti u kombinaciji s drugim proizvodima za hranjenje iz Philips AVENT asortimana, uključujući naše bočice i spremnike za mlijeko iz linije Classic

C038631

Podaci

Mjesto primjene
Grudi
Pomagala i aparati
Izdajalice
Registracija
Medicinski proizvod

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avent Električna prsna izdajalica

Malena lagana baza omogućava udobno držanje i potpunu kontrolu izdajanja mlijeka, te osigurava jednostavno spremanje i prijenos. Lagana uporaba izvan kuće omogućuje se korištenjem baterija.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha