Biovitalis Magnezij forte ulje sprej
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Biovitalis Magnezij forte ulje sprej

Visoko koncentrirani tekući magnezijev klorid (MgCl2) –s udjelom od čak 35% - za efikasnu apsorpciju preko kože.
C051082
15,99 €
(159.875€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Visoko koncentrirani tekući magnezijev klorid (MgCl2) –s udjelom od čak 35% - za efikasnu apsorpciju preko kože. Jedna bočica od 100 ml omogućava i do 780 raspršivanja. Magnezij je jedan od najvažnijih mikronutrijenata i sudjeluje u brojnim procesima u organizmu. Nedovoljan unos magnezija očituje se simptomima poput mišićne napetosti i grčeva, umora, glavobolje. U stanjima kao što su trudnoća, rast, stres ili pojačana tjelesna aktivnost povećana je potreba za magnezijem. Postoji prednost primjene magnezija preko kože u odnosu na primjenu u obliku tableta, kapsula ili šumećih tableta jer se zaobilazi probavni sustav, te je apsorpcija brža i učinkovitija.

Magnezij FORTE ulje nije ulje u pravom smislu riječi već visoko koncentrirana otopina magnezijevog klorida (35%). Naziva se uljem jer teksturom podsjeća na njega i na koži ostavlja glatki osjećaj. Ulje je prikladno za trudnice i dojilje.

Bez mirisa, konzervansa i aditiva

Sadrži originalnu Zechstein® magnezijevu sol. 

Hrvatski proizvod. Proizvedeno u Hrvatskoj

Veličina: 100 ml

Registracija
Kozmetika
Oblik
Ulje
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu