Dr. Theiss Allga San Tonik za masa

Dr. Theiss Allga San Tonik za masažu s eteričnim uljem

47,20 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Pomaže kod upala i bolova u mišićima, ublažava modrice, uganuća i nagnječenja.

Količina ml

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Dr. Theiss Allga San Tonik za masažu s eteričnim uljem https://www.mojaljekarna.hr/1674-large/dr-theiss-allga-san-tonik-za-masazu-s-etericnim-uljem.jpg <p>Pomaže kod upala i bolova u mišićima, ublažava modrice, uganuća i nagnječenja. Jedinstvena kombinacija eteričnog ulja planinskog bora, ekstrakta arnike, ulja kadulje i sibirske jele, kamfora i mentola. Dvostruko djelovanje dvije tradicionalne ljekovite biljke protiv bolova u mišićima i zglobovima. <br /><br /> - smanjuje mišićnu napetost <br /> - poboljšava perifernu cirkulaciju <br /> - uklanja bolove u mišićima i zglobovima <br /> - kod križobolje, reumatskih tegoba, lumbaga, ishialgije i ukočenosti za sve vrste sportskih ozljeda <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanijeti na bolna mjesta i blago utrljati odnosno umasirati. <br /><br /><strong>Upozorenje:</strong> Samo za vanjsku primjenu. Ne koristiti kod preosjetljivosti na arniku. Ne nanositi na ozlijeđenu kožu. Izbjegavati dodir s očima i sluznicom. Ne smije se primjenjivati kod dojenčadi i male djece. Čuvati pri temperaturi do 25oC, izvan dohvata djece. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 100 ili 250 ml</p> lokalna-primjena-za-kosti-misice-i-zglobove 47.2 HRK in_stock

Pomaže kod upala i bolova u mišićima, ublažava modrice, uganuća i nagnječenja. Jedinstvena kombinacija eteričnog ulja planinskog bora, ekstrakta arnike, ulja kadulje i sibirske jele, kamfora i mentola. Dvostruko djelovanje dvije tradicionalne ljekovite biljke protiv bolova u mišićima i zglobovima.

- smanjuje mišićnu napetost
- poboljšava perifernu cirkulaciju
- uklanja bolove u mišićima i zglobovima
- kod križobolje, reumatskih tegoba, lumbaga, ishialgije i ukočenosti za sve vrste sportskih ozljeda

Uporaba:
Nanijeti na bolna mjesta i blago utrljati odnosno umasirati.

Upozorenje: Samo za vanjsku primjenu. Ne koristiti kod preosjetljivosti na arniku. Ne nanositi na ozlijeđenu kožu. Izbjegavati dodir s očima i sluznicom. Ne smije se primjenjivati kod dojenčadi i male djece. Čuvati pri temperaturi do 25oC, izvan dohvata djece.

Veličina: 100 ili 250 ml

Dr. Theiss
C008906

Podaci

Oblik
Tonik
Mjesto primjene
Mišići
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Dr. Theiss Allga San Tonik za masažu s eteričnim uljem

Pomaže kod upala i bolova u mišićima, ublažava modrice, uganuća i nagnječenja.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha