Caudalie Krema za ruke + Balzam za usne Rose de Vigne

Caudalie Krema za ruke + Balzam za usne Rose de Vigne

79,63 kn 
Caudalie

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

U pakiranju su Caudalie balzam za usne i Caudalie Rose de Vigne Krema za ruke 30 ml

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Caudalie Krema za ruke + Balzam za usne Rose de Vigne https://www.mojaljekarna.hr/10972-large/caudalie-krema-za-ruke-balzam-za-usne-rose-de-vigne.jpg <p><span>Caudalie balzam za usne 4,5 g</span><br /><span>Caudalie Rose de Vigne krema za ruke i nokte 30 ml</span></p> <p></p> <p><strong>KREMA ZA RUKE I NOKTE ROSE DE VIGNE, 30 ml</strong></p> <p>Caudalie krema za ruke i nokte - antioksidativna krema koja štiti ruke i čini ih mekima, a ne ostavlja masni trag (ruža • rabarbara • mošus).</p> <p><strong>BALZAM ZA USNE, 4,5 g</strong></p> <p><span>Caudalie balzam za usne- obnavlja oštećene usnice, štiti ih i ima antioksidativan učinak. </span><strong>Namjena: </strong><span>formula s 99.5% prirodnih sastojaka, osigurava hranjive sastojke (ulje marelice) i zaštitu za usne tijekom dana. Miris slatke naranče, nektarine i vanilije. </span><span>Za sve koji žele hranjiv anti-age tretman. Nova formula i novi miris! </span></p> <p><strong>Uporaba: </strong><span>bogato nanijeti po potrebi. Može se koristiti na usnama tijekom cijele godine za hidrataciju i zaštitu. Koristite tijekom izlaganja suncu, i ljeti i zimi. Izvrsna podloga za ruž. Antioksidativnog djelovanja, hidratacije, njege i zaštite.</span></p> <p>Oba proizvodA sa 0% parabena, fenoksietanola, umjetnih bojila, mineralnih ulja...</p> mali-znaci-paznje 79.63 HRK in_stock

Caudalie balzam za usne 4,5 g
Caudalie Rose de Vigne krema za ruke i nokte 30 ml

KREMA ZA RUKE I NOKTE ROSE DE VIGNE, 30 ml

Caudalie krema za ruke i nokte - antioksidativna krema koja štiti ruke i čini ih mekima, a ne ostavlja masni trag (ruža • rabarbara • mošus).

BALZAM ZA USNE, 4,5 g

Caudalie balzam za usne- obnavlja oštećene usnice, štiti ih i ima antioksidativan učinak. Namjena: formula s 99.5% prirodnih sastojaka, osigurava hranjive sastojke (ulje marelice) i zaštitu za usne tijekom dana. Miris slatke naranče, nektarine i vanilije. Za sve koji žele hranjiv anti-age tretman. Nova formula i novi miris! 

Uporaba: bogato nanijeti po potrebi. Može se koristiti na usnama tijekom cijele godine za hidrataciju i zaštitu. Koristite tijekom izlaganja suncu, i ljeti i zimi. Izvrsna podloga za ruž. Antioksidativnog djelovanja, hidratacije, njege i zaštite.

Oba proizvodA sa 0% parabena, fenoksietanola, umjetnih bojila, mineralnih ulja...

Caudalie
C040630

Podaci

Oblik
Balzam
Krema
Paketi
Stick
Mjesto primjene
Ruke
Usne
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Caudalie Krema za ruke + Balzam za usne Rose de Vigne

U pakiranju su Caudalie balzam za usne i Caudalie Rose de Vigne Krema za ruke 30 ml

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha