Lierac Maska za ci

Lierac Masque Purete Pročišćavajuća maska

213,68 HRK 
Lierac

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Prošišćujuća maska koja temeljito uklanja nečistoće.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lierac Masque Purete Pročišćavajuća maska https://www.mojaljekarna.hr/9084-large/lierac-masque-purete-prociscavajuca-maska.jpg <p>Prošišćujuća maska koja temeljito uklanja nečistoće.<br /> Pročišćujuća maska – idealna za normalnu i mješovitu kožu. Uklanja nečistoće i upija višak sebuma za temeljito očišćenu i matiranu kožu. Lagana pjenasta tekstura koja kombinira svježinu i zelene note s mirisom jasmina.<br /> Zelena glina obogaćena s 1% ekstrakta limete koji osvježava i pročišćava, 1% ekstrakta zvjezdastog anisa s antibakterijskim i protuupalnim svojstvima, te 10% pudera kaolina koji ima upijajuća svojstva. <br /><br /><strong>Uporaba: </strong>Nanijeti u tankom sloju na suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju. Ostaviti 10 minuta i isprati. Koristiti jednom do dva puta tjedno, ovisno o potrebama kože.<br /><br /><strong>veličina:</strong> 50 ml</p> maska-i-piling 213.68 HRK in_stock

Prošišćujuća maska koja temeljito uklanja nečistoće.
Pročišćujuća maska – idealna za normalnu i mješovitu kožu. Uklanja nečistoće i upija višak sebuma za temeljito očišćenu i matiranu kožu. Lagana pjenasta tekstura koja kombinira svježinu i zelene note s mirisom jasmina.
Zelena glina obogaćena s 1% ekstrakta limete koji osvježava i pročišćava, 1% ekstrakta zvjezdastog anisa s antibakterijskim i protuupalnim svojstvima, te 10% pudera kaolina koji ima upijajuća svojstva.

Uporaba: Nanijeti u tankom sloju na suhu kožu, izbjegavajući područje oko očiju. Ostaviti 10 minuta i isprati. Koristiti jednom do dva puta tjedno, ovisno o potrebama kože.

veličina: 50 ml

Lierac
C034989

Podaci

Oblik
Maska
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lierac Masque Purete Pročišćavajuća maska

Prošišćujuća maska koja temeljito uklanja nečistoće.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha