Klorane Kopriva šampon 400 ml + Suhi šampon 50 ml

Klorane Kopriva šampon 400 ml + Suhi šampon 150 ml

99,00 HRK 

Veličina: 400 ml + 150 ml

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Kopriva šampon 400 ml + Suhi šampon 50 ml

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Klorane Kopriva šampon 400 ml + Suhi šampon 150 ml https://www.mojaljekarna.hr/14458-large/klorane-kopriva-sampon-400-ml-suhi-sampon-150-ml.jpg <p>Kopriva (Urtica dioica L.) - kopriva je višegodišnja biljka prekrivena sitnim dlačicama koje žare na dodir. Uporabom hidroalkoholne otopine dobiven je ekstrakt koprive koji sadrži policikličke aktivne sastojke, koji djeluju na enzime uključene u proces stvaranja sebuma i reguliraju aktivnost žlijezda lojnica. Ovo djelovanje pojačano je dodatkom sastojaka koji usporavaju pomicanje sebuma po kosi. <br /><br />Klorane šampon za masnu kosu s ekstraktom koprive sadrži policikličke aktivne sastojke koji djeluju na enzime uključene u proces stvaranja sebuma i reguliraju aktivnost žlijezda lojnica. Ovo djelovanje pojačano je dodatkom sastojaka koji usporavaju pomicanje sebuma po kosi. Šampon sadrži izuzetno nježnu osnovu za pranje koja učinkovito uklanja sebum i omogućuje lako raščešljavanje kose. Uporabom ovog šampona postepeno se regulira izlučivanje sebuma čime je omogućeno rjeđe pranje kose. Kosi su vraćeni volumen, sjaj i lepršavost. Hipoalergeni proizvod. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati prstima, ostaviti da djeluje nekoliko minuta i temeljito isprati.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 400 ml + 150 ml</p> masna-kosa 99 HRK in_stock

Kopriva (Urtica dioica L.) - kopriva je višegodišnja biljka prekrivena sitnim dlačicama koje žare na dodir. Uporabom hidroalkoholne otopine dobiven je ekstrakt koprive koji sadrži policikličke aktivne sastojke, koji djeluju na enzime uključene u proces stvaranja sebuma i reguliraju aktivnost žlijezda lojnica. Ovo djelovanje pojačano je dodatkom sastojaka koji usporavaju pomicanje sebuma po kosi.

Klorane šampon za masnu kosu s ekstraktom koprive sadrži policikličke aktivne sastojke koji djeluju na enzime uključene u proces stvaranja sebuma i reguliraju aktivnost žlijezda lojnica. Ovo djelovanje pojačano je dodatkom sastojaka koji usporavaju pomicanje sebuma po kosi. Šampon sadrži izuzetno nježnu osnovu za pranje koja učinkovito uklanja sebum i omogućuje lako raščešljavanje kose. Uporabom ovog šampona postepeno se regulira izlučivanje sebuma čime je omogućeno rjeđe pranje kose. Kosi su vraćeni volumen, sjaj i lepršavost. Hipoalergeni proizvod.

Uporaba:
Nanijeti šampon na mokru kosu, nježno umasirati prstima, ostaviti da djeluje nekoliko minuta i temeljito isprati.

Veličina: 400 ml + 150 ml

C045533

Podaci

Oblik
Šampon
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Klorane Kopriva šampon 400 ml + Suhi šampon 150 ml

Kopriva šampon 400 ml + Suhi šampon 50 ml

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha