• %
Klorane Vodena metvica detoksikacijski suhi šampon
rayno
40

Preporučuju dermatolozi

Klorane Vodena metvica detoksikacijski suhi šampon

U 2 minute čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od onečišćenja i kosu ostavlja osvježenom.
C049882
15,04 €
(100.26666666667€ za 1 LIT) |

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom iznad 7.00€ proizvoda iz kategorije Ducray sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Za kosu izloženu onečišćenju. Čisti kosu bez vode. 

Nevidljivi završetak. Trenutna svježina. 

Kombinacija organske vodene metvice, vitamina E i ultra-upijajućih prašaka. U 2 minute čisti kosu bez primjene vode, uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od onečišćenja i kosu ostavlja osvježenom. Produljuje vrijeme između dva pranja.

Štedi vodu*: suha formula, čisti bez vode.

Štiti vodu: Klorane botanička fondacija posvećena je zaštiti voda i borbi protiv suše.

Metvica se stoljećima koristi diljem svijeta zbog svojih osvježavajućih i tonirajućih svojstava. Odabrali smo vrstu Mentha aquatica L. zbog visokog sadržaja polifenola, koji imaju znanstveno dokazana antioksidacijska svojstva1. Uzgajamo je na jugozapadu Francuske, u skladu sa standardima organske poljoprivrede. Jedinstvena suradnja Klorane botaničke fondacije i Škole o okolišu Sveučilišta Tsinghua u Kini dokazala je iznimna svojstva vodene metvice protiv onečišćenja.

*analizu životnog ciklusa Klorane suhog šampona radila je nezavisna specijalizirana tvrtka

1 in-vitro test 

Uporaba: Protresite prije uporabe i raspršite na kosu s udaljenosti od 15 cm. 

Pričekajte 2 minute, a zatim temeljito iščetkajte kosu.

Iznimno zapaljiv aerosol. Spremnik je pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrijava. Čuvati od izvora topline, vrućih površina, iskrenja, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Ne raspršivati u otvoreni plamen ili druge izvore paljenja. Ne bušiti ili spaljivati čak i kad je prazan. Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturi većoj od 50 oC/122 oF. Čuvati izvan dohvata djece. Ne raspršivati u blizini očiju. Ne udisati. Uporabiti na dobro provjetrenom mjestu. Koristiti samo prema uputama. Namjerna zlouporaba namjernim koncentriranjem i udisanjem sadržaja može biti štetna ili fatalna. Samo za vanjsku uporabu.

Sastav: WATER (AQUA). ALCOHOL. OLETH 10. GLYCERIN. CITRIC ACID. DIETHYL PHTHALATE. FRAGRANCE (PARFUM). LYSINE. MENTHA AQUATICA FLOWER / LEAF/STEM EXTRACT. MENTHOL. POLYQUATERNIUM-22. PROPANEDIOL. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHEROL. TRIETHYL CITRATE. ZINC RICINOLEATE.

Veličina: 150 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
150
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Šampon
Pakiranje
Sprej
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kose i vlasišta
Masna kosa
Normalna kosa
rayno
40

Preporučuju dermatolozi

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu