• %
La Roche-Posay Anthelios  UVMUNE 400...
loreal -30 za 3
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 Dermo-Pediatrics Nevidljivi sprej za zaštitu od sunca za djecu SPF50+

Za dječju osjetljivu kožu i kožu sklona atopiji

Moguće je kupiti najviše 6 pakiranja istog proizvoda

C058685
28,99 €

Popust od 30.00% na iskazanu cijenu obračunava se u košarici. Vrijedi od 23/04 do 28/04. Ostvaruje se kupnjom 3 ili više proizvoda iz kategorije Cerave sve. Ukoliko je proizvod već snižen, popusti se ne zbrajaju.
Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Nažalost ovaj proizvod trenutno nije raspoloživ.

Kupnjom proizvoda ovog proizvođača u iznosu višem od 30.00€ dobivate na poklon La Roche-Posay Hyalu B5 serum 10 ml uz LRP proizvode iznad 30€

Ovaj proizvod možete kupiti i u paketima:

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

- Za dječju osjetljivu kožu i kožu sklona atopiji

- Bez mirisa

- Vrlo visoka UVB/UVA zaštita*

- Vrlo otporan na vodu, znoj i pijesak

- Čuva prirodnu zaštitu kože

- Ne ostavlja bijele tragove

- Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara

* [340 – 400 nm] = duge UVA zrake / [380 – 400 nm] = kraj spektra koji nazivamo ultraduge UVA zrake.

Uporaba: Protresite prije upotrebe. Prekomjerno izlaganje suncu je vrlo opasno.Niti jedna krema ili sredstvo ne omogućava apsolutnu zaštitu od sunca,ali znatno povećava stupanj zaštite te je preporučljivo koristiti ih kako bi izbjegli crvenilo i osip od sunca te pojavu hiperpigmentacije i sunčevih pjegica.

Sastav: AQUA/WATER/EAU, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL, METHOXYPHENYL, TRIAZINE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ,ISOPROPYL PALMITATE DIISOPROPYL, ADIPATE DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ISOPROPYL MYRISTATE C12-15 ALKYL BENZOATE, DIISOPROPYL SEBACATE C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE, COPOLYMER TOCOPHEROL, METHOXYPROPYLAMINO CYCLOHEXENYLIDENE, ETHOXYETHYLCYANOACETATE PENTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII, BUTTER/SHEA BUTTER, ACRYLATES COPOLYMER ACRYLATES/C10-30 ALKYL, ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL, HEXYL BENZOATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, HYDROXYACETOPHENONE PHENYLBENZIMIDAZOLE, SULFONIC ACID, SODIUM POLYACRYLATE, TRIETHANOLAMINE TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Ne izlažite bebe i malu djecu

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Sprej
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
SPF
50
Tip kože
Normalna
Svi tipovi
Problemi kože
Akne
Masna koža
UV zrake

La Roche-Posay preporučuje 90 000 dermatologa diljem svijeta, a njegova je misija pružiti bolji život osobama s osjetljivom kožom. Brend La Roche-Posay osnovao je ljekarnik 1975. godine, a sada je prisutan u više od 60 zemalja. Nudi jedinstvenu liniju proizvoda za dnevnu njegu svih tipova kože i promiče dobre prakse njege kože koje su prilagođene svim kožnim problemima. Brend je zbog njezinih antioksidacijskih i umirujućih svojstava razvio formule s ekskluzivnom vodom bogatom selenijem, koja se upotrebljava i u La Roche-Posay termalnom centru. Proizvodi se razvijaju s pomoću pažljivo odabranih sastojaka koji se miješaju u optimalnim koncentracijama. Uz to, proizvodi brenda La Roche-Posay podvrgnuti su strogim kliničkim testiranjima kako bi se utvrdilo koliko su učinkoviti i sigurni za upotrebu, čak i na osjetljivoj koži.

loreal -30 za 3
40

Preporučuju dermatolozi

25

Pogodnost uz kupnju

Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu