Uriage Hyseac Krema za pranje lica

Uriage Hyseac Krema za pranje lica

134,00 HRK 
Referenca: C037535
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Uriage Hyseac krema za pranje lica za masnu i mješovitu kožu - za lice i tijelo.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Uriage Hyseac Krema za pranje lica https://www.mojaljekarna.hr/9990-large/uriage-hyseac-krema-za-pranje-lica.jpg <p><span>Nježna i mirisna krema za pranje masne i mješovite kože koja je trenutno isušena na površini, primjerice zbog medicinskog tretmana. Nježno čisti i pruža koži osjećaj ugode te reducira nepoželjan sjaj tena. Tekstura kreme nježno se pjeni u kontaktu s vodom i lako se ispire.</span></p> <p><span><span>Pirokton olamin djeluje antibakterijski i antifungalno, patentirani sastojak Cerasterol-2F restrukturira i umiruje, 10% Uriage termalne vode prirodno umiruje kožu, a nježni sastojci za čišćenje uklanjaju nečistoće i sebum. Formula bez sapuna!</span></span></p> <p><span><span><strong>Uporaba:</strong> <span>Zapjenite na vlažnoj koži i isperite. Koristite prije </span><a href="http://www.formasana.com/Proizvodi/15000634/ttl/Hyseac-losion-za-dubinsko-%C4%8Di%C5%A1%C4%87enje-pora-200ml">Hyseac Losina za dubinsko čišćenje pora</a><span> i kao pripremu za tretmane.</span></span></span></p> <p><span><span><span><strong>Veličina:</strong> 150 ml</span></span></span></p> masna-koza 134 HRK in_stock

Nježna i mirisna krema za pranje masne i mješovite kože koja je trenutno isušena na površini, primjerice zbog medicinskog tretmana. Nježno čisti i pruža koži osjećaj ugode te reducira nepoželjan sjaj tena. Tekstura kreme nježno se pjeni u kontaktu s vodom i lako se ispire.

Pirokton olamin djeluje antibakterijski i antifungalno, patentirani sastojak Cerasterol-2F restrukturira i umiruje, 10% Uriage termalne vode prirodno umiruje kožu, a nježni sastojci za čišćenje uklanjaju nečistoće i sebum. Formula bez sapuna!

Uporaba: Zapjenite na vlažnoj koži i isperite. Koristite prije Hyseac Losina za dubinsko čišćenje pora i kao pripremu za tretmane.

Veličina: 150 ml

C037535

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Uriage Hyseac Krema za pranje lica

Uriage Hyseac krema za pranje lica za masnu i mješovitu kožu - za lice i tijelo.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha