Elicina krema original

320,13 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Elicina je hranjiva krema s mukopolisaharidima puža koja sadrži, u prirodnoj i biorazgradivoj formi, sedam najvažnijih elemenata za dobrobit kože (alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, proteine, vitamine i peptide koji imaju svojstvo purifikacije).

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Elicina krema original https://www.mojaljekarna.hr/11861-large/elicina-krema-original.jpg <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">Elicina je originalna hranjiva krema s mukopolisaharidima puža koja sadrži, u <span style="font-weight:bold;">prirodnoj i biorazgradivoj formi</span>, sedam najvažnijih elemenata za dobrobit kože (alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, proteine, vitamine i peptide koji imaju svojstvo purifikacije). </span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">Smanjuje i ublažava OŽILJKE, tragove nastale od AKNI, STRIJE, OPEKLINE, MRLJE,BORE i mimične tragove. </span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">Poboljšava pigmentaciju mrlja, aktivnim čišćenjem pora omogućuje povratak prirodne boje kože. Uklanja odumrle stanice kože, hrani je prirodnim kolagenom i elastinom, izglačuje i omekšava zahvaljujući alantoinu. Dnevna aplikacija za sve vrste kože pomaže u tretmanima akni, strija, sunčanih pjega, bora i ožiljaka. </span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"> </p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">Pakiranje od 40 grama dostatno je za dvomjesečnu aplikaciju (na zoni kao što je lice) što daje uvid u nesumnjive kvalitete ovog proizvoda. </span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">Kod suhe i osjetljive kože koristite Elicinu PLUS! </span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14"><strong>Sastojci: </strong>80% Helix Aspersa Muller Extract</span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">                 20% bazna krema</span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14">Ne sadrži boje i mirise.<br /></span></span></p> <p class="font_8" style="text-align:justify;"><span style="font-family:'helvetica-w01-light', 'helvetica-w02-light', sans-serif;"><span class="color_14"><strong>Veličina:</strong> 40 g<br /></span></span></p> masna-koza 320.13 HRK in_stock

Elicina je originalna hranjiva krema s mukopolisaharidima puža koja sadrži, u prirodnoj i biorazgradivoj formi, sedam najvažnijih elemenata za dobrobit kože (alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, proteine, vitamine i peptide koji imaju svojstvo purifikacije).

Smanjuje i ublažava OŽILJKE, tragove nastale od AKNI, STRIJE, OPEKLINE, MRLJE,BORE i mimične tragove.

Poboljšava pigmentaciju mrlja, aktivnim čišćenjem pora omogućuje povratak prirodne boje kože. Uklanja odumrle stanice kože, hrani je prirodnim kolagenom i elastinom, izglačuje i omekšava zahvaljujući alantoinu. Dnevna aplikacija za sve vrste kože pomaže u tretmanima akni, strija, sunčanih pjega, bora i ožiljaka.

 

Pakiranje od 40 grama dostatno je za dvomjesečnu aplikaciju (na zoni kao što je lice) što daje uvid u nesumnjive kvalitete ovog proizvoda.

Kod suhe i osjetljive kože koristite Elicinu PLUS!

Sastojci: 80% Helix Aspersa Muller Extract

                 20% bazna krema

Ne sadrži boje i mirise.

Veličina: 40 g

C008757

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Elicina krema original

Elicina je hranjiva krema s mukopolisaharidima puža koja sadrži, u prirodnoj i biorazgradivoj formi, sedam najvažnijih elemenata za dobrobit kože (alantoin, kolagen, elastin, glikolnu kiselinu, proteine, vitamine i peptide koji imaju svojstvo purifikacije).

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha