Natrol Melatonin Sleep 1 mg tekućina

Natrol Melatonin Sleep 1 mg tekućina

Melatonin u tekućini. Melatonin je prirodni hormon za san, bolji izbor od tableta za spavanje.

Količina ml
C057272
23,90 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Melatonin je prirodni hormon za san, bolji izbor od tableta za spavanje. Natrol® Melatonin Liquid je melatonin u tekućem stanju. Uzima se priloženom kalibriranom kapaljkom i pogodan je za osobe koje ne vole tablete. Namijenjen je osobama koje imaju problema utonuti u san i tijekom noći se bude. Proizvodi koji sadrže melatonin nisu namijenjeni za konstantnu upotrebu te konzumacija duže od tri mjeseca uzastopno zahtijeva liječnički nadzor. Melatonin nije za osobe mlađe od 18 godina.

Melatonin je hormon koji u organizmu djeluje kao signalna molekula za san. Natrol® melatonin je najprodavaniji melatonin na američkom tržištu. Spravljen od najkvalitetnijih sirovina siguran je izbor za ljude koji imaju problema sa spavanjem. Melatonin u tekućem stanju ima brzo djelovanje i naročito je pogodan za osobe koji teško utonu u san. Budući da djelovanje nastupa brzo, uzima se dvadeset minuta prije odlaska na počinak.

Natrol tekući melatonin američki FDA je odobrio u svrhu kliničkih pokusa kojima je cilj utvrditi povezanost oralne suplementacije melatoninom i problema sa spavanjem kod djece s posebnim potrebama. Studija u trajanju od 12 tjedana je ustanovila kako su svi mali pacjenti uspjeli brže zaspati, a nisu zamijećene negativne popratne pojave. Proizvodi koji sadrže melatonin nisu namijenjeni za konstantnu upotrebu te konzumacija duže od tri mjeseca uzastopno zahtijeva liječnički nadzor. Melatonin nije za osobe mlađe od 18 godina, a ne bi ga trebale uzimati trudnice i dojilje, osobe s psihičkim problemima i autoimunim bolestima.

Odobrene zdravstvene tvrdnje:

- Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san

- Melatonin doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om

Ne sadrži: plijesni, mlijeko, jaja, soju, umjetne okuse ili bojila

4ml sadrže: %RDA:

Melatonin 1 mg *

Sastav: voda, konzervans: etilni alkohol, zaslađivač: fruktoza, prirodni okusi: vanilija, malina, bojilo: karamel, melatonin

Savjet za osobe s alergijama: sadrži pšenicu (gluten)

Način primjene: Prije upotrebe bočicu dobro protresti. 4 ml (4 kapaljke) = 1 mg. Uzmite 4 kapaljke 20 minuta prije odlaska na počinak. Može se uzeti samostalno ili pomiješan u vodu ili sok.

Uporaba: Prije upotrebe bočicu dobro protresti. 4 ml (4 kapaljke) = 1 mg. Uzmite 4 kapaljke 20 minuta prije odlaska na počinak. Može se uzeti samostalno ili pomiješan u vodu ili sok.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Nije za mlađe od 18 godina. Ne uzimajte prije upravljanja motornim vozilom ili strojem. Ukoliko sumnjate na bolest, uzimate lijekove, patite od autoimunih bolesti ili depresije, trudna ste ili dojite, alergični ste na gluten i/ili pšenicu, prije upotrebe ovog proizvoda potrebno je konzultirati se sa stručnom osobom.

Veličina: 60 ml ili 237 ml 

Registracija
Dodatak prehrani
Oblik - oralni preparati
Tekućina
Pogodno za
Odrasli
Sadrži biljke
Malina (Rubus idaeus)
Sadrži ostalo
Melatonin
Posebni atributi
Bez bojila
Bez jaja
Bez mlijeka
Bez soje
Bez umjetnih okusa
Pogodno za vegetarijance
Da
Napomena
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života!
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu