Endocare Radiance C Ferulic Edafence serum
Endocare Radiance C Ferulic Edafence serum
Endocare Radiance C Ferulic Edafence serum
Endocare Radiance C Ferulic Edafence serum
40

Preporučuju dermatolozi

Endocare Radiance C Ferulic Edafence serum

Brzo upijajući serum idealan za sve tipove kože koji štiti kožu od oštećenja uzrokovanih stresnim faktorima iz okoline (slobodni radikali, urbana onečišćenja).
C046919
71,40 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 7 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 7 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Formulacija koja pruža regeneraciju i zaštitu od vanjskog onečišćenja. Snažan izvor antioksidanasa te svojom patentiranom tehnologijom EDAFENCE® štiti od vanjskih čimbenika poput smoga, teških metala i dima cigareta, uz sinergistički učinak ferulične kiseline. EDAFENCE® je tehnologija koja se zasniva na ekstraktu biljke Deschampsia antartica koja živi u najekstremnijim okolišnim uvjetima za koje je morala razviti najnaprednije obrambene mehanizme na staničnoj razini. Uz EDAFENCE® dolazi do redukcije od 44% inducirane stanične smrti fibroblasta pri utjecaju duhanskog dima; povećava održivost i funkciju fibroblasta za 40%. Povećava hidrataciju i ima umirujuće djelovanje. Potiče faktore rasta te stimulira fibroblaste za veću proizvodnju prirodnog kolagena. 

Njegova cjelovita antioksidativna formula uključuje vitamin C i feruličnu kiselinu.

Dermatološki testirano.

Lagana i brzoupijajuća tekstura. Ne začepljuje pore; nema parabena i pogodno svim tipovima kože.

Tip kože: za sve tipove kože, pogodno je i za osjetljivu kožu

Sastav: čisti stabilizirani vitamin C 5%, ferulična kiselina 0,5%, vitamin E 1%, EDAFENCE®, SCA® Biorepair Technology

Uporaba: Nanesite ujutro na čistu i suhu kožu lica i vrata. Idealno za podlogu prije nanošenja kreme i šminke. Nanesite 1-2 puta dnevno na kožu lica, vrata i dekoltea. Tijekom dana primjenjujte zaštitu od sunca. Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. U slučaju kontakta, temeljito isprati vodom. Ako dođe do iritacije zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, smanjite učestalost primjene sve dok se koža ne navikne na formulaciju ili potpuno prestanite s upotrebom proizvoda. Operite ruke nakon nanošenja proizvoda.

Napomena: Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati kontakt s očima, područjem oko očiju i sluznicom. U slučaju kontakta, temeljito isprati vodom. U slučaju  do iritacije zbog visoke koncentracije aktivnih sastojaka, smanjite učestalost primjene sve dok se koža ne navikne na formulaciju ili potpuno prestanite s upotrebom proizvoda. Čuvati ispod 40°C. Boja proizvoda može se s vremenom mijenjati zbog visoke koncentracije sredstava, što ne utječe na učinkovitost.

Veličina: 30 ml 

Registracija
Kozmetika
Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Pakiranje
Posuda s pumpicom
Mjesto primjene
Lice
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
40

Preporučuju dermatolozi

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu