Nuxe Prodigieuse bogata dnevna krema

Nuxe Prodigieuse bogata dnevna krema

196,20 HRK 
Nuxe

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Krema za suhu kožu.Hidratantna i oživljujuća krema za suhu kožu štiti od oksidativnog stresa, glavnog uzroka starenja kože. Hrani i pruža ugodu suhoj koži.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Nuxe Prodigieuse bogata dnevna krema https://www.mojaljekarna.hr/10873-large/nuxe-prodigieuse-bogata-dnevna-krema.jpg <p>Krema za suhu kožu.<br /><br />Hidratantna i oživljujuća krema za suhu kožu štiti od oksidativnog stresa, glavnog uzroka starenja kože. Hrani i pruža ugodu suhoj koži.<br /><br />Sadrži visoke koncentracije antioksidativnih čimbenika koji snažno energiziraju kožu i štite od oksidativnog stresa uzrokovanog svakodnevnim štetnim utjecajima iz okoliša. Izvor čudesne moći krije se u dragocjenom vječnom cvijetu te plavom zvjezdanu i ekstraktu kakaa. Revitalizira kožu i ima dvostruki učinak: inkapsulirane voćne kiseline nježno uklanjaju odumrle stanice, a biljna ulja i cvjetna voda hrane i umiruju kožu. Koža bez sjaja postaje pročišćena i revitalizirana.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanesite ujutro i/ili navečer na potpuno očišćenu kožu lica i dekoltea.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 40 ml</p> njega-i-hidratacija-lica 196.2 HRK in_stock

Krema za suhu kožu.

Hidratantna i oživljujuća krema za suhu kožu štiti od oksidativnog stresa, glavnog uzroka starenja kože. Hrani i pruža ugodu suhoj koži.

Sadrži visoke koncentracije antioksidativnih čimbenika koji snažno energiziraju kožu i štite od oksidativnog stresa uzrokovanog svakodnevnim štetnim utjecajima iz okoliša. Izvor čudesne moći krije se u dragocjenom vječnom cvijetu te plavom zvjezdanu i ekstraktu kakaa. Revitalizira kožu i ima dvostruki učinak: inkapsulirane voćne kiseline nježno uklanjaju odumrle stanice, a biljna ulja i cvjetna voda hrane i umiruju kožu. Koža bez sjaja postaje pročišćena i revitalizirana.

Uporaba:
Nanesite ujutro i/ili navečer na potpuno očišćenu kožu lica i dekoltea.

Veličina: 40 ml

Nuxe
C033292

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Nuxe Prodigieuse bogata dnevna krema

Krema za suhu kožu.Hidratantna i oživljujuća krema za suhu kožu štiti od oksidativnog stresa, glavnog uzroka starenja kože. Hrani i pruža ugodu suhoj koži.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha