Nuxe Suho ulje zlatnog sjaja

Nuxe Suho ulje zlatnog sjaja

189,00 HRK 
Referenca: K
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Huile Prodigieuse Or je suho ulje s jedinstvenom koncentracijom biljnih ulja i vitamina E od čak 30% koji hrane, obnavljaju i omekšavaju kožu lica i tijela. Zlatno ulje koži daje satensku mekoću, a kosi volumen i prirodan sjaj. 

Veličina:  50 ml ili 100 ml

Količina ml

Podijeli
Dodajte još 369,99 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Nuxe Suho ulje zlatnog sjaja https://www.mojaljekarna.hr/12180-large/nuxe-suho-ulje-zlatnog-sjaja.jpg <p>Huile Prodigieuse Or je suho ulje s jedinstvenom koncentracijom biljnih ulja i vitamina E od čak 30% koji hrane, obnavljaju i omekšavaju kožu lica i tijela. Zlatno ulje koži daje satensku mekoću, a kosi volumen i prirodan sjaj. Zlatne čestice blistaju na koži i pri svakom pokretu naglašavanju njezinu ljepotu. Jedinstvena kombinacija 6 dragocjenih biljnih ulja (makadamija, kamelija, slatki badem, lješnjak, borago, uljni ekstrakti gospine trave) i nježan miris koži daju baršunasti osjećaj, kosa postaje svilenkasta, a vidljivost strija se smanjuje. Zlatne čestice se čarobno prelijevaju dajući koži i kosi sjaj. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Primjenite na licu, tijelu i kosi ljeti i zimi. Idealno je nakon izlaganja suncu, da naglasite Vašu preplanulost. <br /><br />Savjet: Ulje raspršite po kosi za postizanje sjajnog učinka. Ulje nanesite na Vaše noge, za učinak „svilenkastih čarapa“ i posebne glatkoće. Zlatne reflektirajuće čestice prekrivaju manje nedostatke na koži. Za učinak preplanulosti, nanesite ulje po cijelom tijelu.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 50 ml ili 100 ml</p> njega-i-hidratacija-lica 189 HRK in_stock

Huile Prodigieuse Or je suho ulje s jedinstvenom koncentracijom biljnih ulja i vitamina E od čak 30% koji hrane, obnavljaju i omekšavaju kožu lica i tijela. Zlatno ulje koži daje satensku mekoću, a kosi volumen i prirodan sjaj. Zlatne čestice blistaju na koži i pri svakom pokretu naglašavanju njezinu ljepotu. Jedinstvena kombinacija 6 dragocjenih biljnih ulja (makadamija, kamelija, slatki badem, lješnjak, borago, uljni ekstrakti gospine trave) i nježan miris koži daju baršunasti osjećaj, kosa postaje svilenkasta, a vidljivost strija se smanjuje. Zlatne čestice se čarobno prelijevaju dajući koži i kosi sjaj.

Uporaba:
Primjenite na licu, tijelu i kosi ljeti i zimi. Idealno je nakon izlaganja suncu, da naglasite Vašu preplanulost.

Savjet: Ulje raspršite po kosi za postizanje sjajnog učinka. Ulje nanesite na Vaše noge, za učinak „svilenkastih čarapa“ i posebne glatkoće. Zlatne reflektirajuće čestice prekrivaju manje nedostatke na koži. Za učinak preplanulosti, nanesite ulje po cijelom tijelu.

Veličina: 50 ml ili 100 ml

K

Podaci

Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Lice
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !