San Basic Dnevna hidratantna krema za lice
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

San Basic Dnevna hidratantna krema za lice

S bademovim uljem, uljem pšeničnih klica i ekstraktom crvenih algi.
C043642
13,06 €
(261.2€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Sastav: Aqua (Voda), Olea europea fruit oil (Maslinovo ulje), Prunus amygdalus dulcis oil (Bademovo ulje), Glycerin (Vegetable), Petrolatum, Theobroma cacao seed butter (Kakao maslac), Butyrospermum parkii butter (Shea/Karite maslac), Citrus aurantium dulcis peel oil (Eterično ulje slatke naranče), Algae extract (Ekstrakt crvenih algi), Cholesterol, Triticum vulgare oil (Ulje pšeničnih klica), Tocopherol (Vitamin E), Lanolin, Urea, Cera alba (Pčelinji vosak), Citrus limun peel oil (Eterično ulje limuna), Dehydroacetic acid*, Benzyl alcohol*, limonene**, citral**, linalool**

* eko konzervans
** sastavnice prirodnih eteričnih ulja

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Povezanost s prirodom je samoj srži SAN prirodne kozmetike, za nju nas veže velika ljubav, ali i znanje. Educiramo se i usavršavamo znanje iz farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ayurvede i aromaterapije kako bismo iz prirode izvukli ono najbolje što nam je o njoj poznato i ono što je najbolje za dobrobit našeg organizma i njegovog zdravlja.

Vjerujemo u međusobnu povezanost svega u prirodi i svih živih bića. Povezanost je i stvorila SAN prirodnu kozmetiku, ona je danas obiteljski posao.

Smatramo da je održivi razvoj jedini pravi način razvoja pa SAN prirodna kozmetika nije testirana na životinjama i odgovorno gospodarimo otpadom kako bismo pomogli sačuvati prirodu u svoj njenoj raznolikosti.

Vjerujemo da nam samo pošten i transparentan odnos prema suradnicima i partnerima može donijeti poslovni uspjeh, te osobno i profesionalno zadovoljstvo na dobrobit svih uključenih. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da smo u pravu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu