San Basic Intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica
Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

San Basic Intenzivna krema za suhu i osjetljivu kožu lica

Odabir blagotvornih ulja konoplje, riže i noćurka te kakao, shea i mango maslaca oplemenit će izrazito suhu i osjetljivu kožu sklonu atopiji prirodnim hranjivim sastojcima, a urea, alantoin i provitamin B5 pobrinut će se za kvalitetnu hidrataciju kože.

C044695
14,99 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 1 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 1 bod koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,20 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

100% prirodna krema za lice. Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone, niti umjetne mirise. Nije testirana na životinjama.

INCI / Sastojci
Aqua (voda), Cannabis Sativa Seed Oil (ulje konoplje), Oryza Sativa Bran Oil (rižino ulje), Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Isopropyl Myristate**, Oenothera Biennis Oil (ulje noćurka), Glycerin (Vegetable), Butyrospermum Parkii Butter (shea maslac), Mangifera Indica Seed Butter (mango maslac), Theobroma Cacao Seed Butter (kakao maslac), Panthenol (Dexpanthenol), Cetyl
Palmitate**, Urea, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Allantoin, Xanthan Gum, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (CO2 ekstrakt ružmarina), Helianthus Annuus Seed Oil (suncokretovo ulje), Benzyl Alcohol***, Dehydroacetic Acid***.
* Ecocert prirodni emulgator
** Ecocert ovlaživač kože

Veličina: 50 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
50
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Lice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Kakao (Theobroma cacao)
Konoplja (Cannabis)
Mango (Mangifera indica)
Noćurak (Oenothera biennis)
Riža (Oryza sativa)
Shea - Karite (Butyrospermum parkii)
Zemlja porijekla
Hrvatski proizvod
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Problemi kože
Suha koža

Povezanost s prirodom je samoj srži SAN prirodne kozmetike, za nju nas veže velika ljubav, ali i znanje. Educiramo se i usavršavamo znanje iz farmacije, fitofarmacije, homeopatije, ayurvede i aromaterapije kako bismo iz prirode izvukli ono najbolje što nam je o njoj poznato i ono što je najbolje za dobrobit našeg organizma i njegovog zdravlja.

Vjerujemo u međusobnu povezanost svega u prirodi i svih živih bića. Povezanost je i stvorila SAN prirodnu kozmetiku, ona je danas obiteljski posao.

Smatramo da je održivi razvoj jedini pravi način razvoja pa SAN prirodna kozmetika nije testirana na životinjama i odgovorno gospodarimo otpadom kako bismo pomogli sačuvati prirodu u svoj njenoj raznolikosti.

Vjerujemo da nam samo pošten i transparentan odnos prema suradnicima i partnerima može donijeti poslovni uspjeh, te osobno i profesionalno zadovoljstvo na dobrobit svih uključenih. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da smo u pravu.

Hrvatski proizvod

Hrvatski proizvod

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu