NeoStrata Correct Antioxidant Defense Serum
40

Preporučuju dermatolozi

NeoStrata Correct Antioxidant Defense Serum

Pomaže koži u obrani od oksidativnog stresa, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju, stresu i štetnim čimbenicima iz okoliša.
C041627
52,79 €

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 5 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 5 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 1,00 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

SynerG Formula 8.0: maltobionička kiselina, glukonolakton, limunska kiselina, kulture stanica lista jorgovana, ekstrakt sjemenki grožđa, EGCG ekstrakt zelenog čaja, vitamini C i E.

Ova koncentrirana SynerG 8.0 formula sadrži 8 snažnih antioksidansa i dizajnirana je kako bi kožu zaštitila od oksidativnog stresa i preranog starenja.
Patentirane bioničke i polihidroksi kiseline vežu metale koji potiču oksidaciju (npr. željezo) i djeluju preventivno na stanična oštećenja uzrokovana izlaganjem suncu.
Snažna kombinacija limunske kiseline, jorgovana, zelenog čaja i ekstrakta sjemenki grožđa sorte Chardonnay djeluje sinergistički kako bi neutralizirala pet različitih tipova slobodnih radikala i pomogla zaštiti DNK, lipida i staničnoj membrani stanica kože. Ekstrakt zelenog čaja kao izvrstan izvor EGCG (epigalokatehin galata) smanjuje znakove nadraženosti kože.
Svakodnevna antiaging rutina ojačana je upotrebom ovog snažnog, koncentriranog seruma osmišljenog za zaštitu od fotostarenja izazvanog oksidacijom.

Uporaba: Vrhovima prstiju nježno nanijeti serum na očišćeno lice. Serum se može nanijeti na cijelo područje lica i vrata ili samo na manje regije. Nježno umasirati u kožu. Može se upotrebljavati samostalno ili prije hidratantne kreme i proizvoda za zaštitu kože od sunca.

Veličina: 30 ml 

Registracija
Kozmetika
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Lice
Problemi kože
Starenje kože - anti-age
40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu