Mustela Hranjivo mlijeko s cold kremom

Mustela Hranjivo mlijeko s cold kremom 1+1 GRATIS

145,00 kn 
Mustela

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Njeguje kožu koja je suha, dehidrirana i nadražena. Zaštitno, izuzetno hranjivo mlijeko za tijelo njeguje kožu koja je, zbog vjetra, hladnoće ili tvrde vode, suha, dehidrirana i nadražena. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Mustela Hranjivo mlijeko s cold kremom 1+1 GRATIS https://www.mojaljekarna.hr/15002-large/mustela-hranjivo-mlijeko-s-cold-kremom-11-gratis.jpg <p>Njeguje kožu koja je suha, dehidrirana i nadražena. Zaštitno, izuzetno hranjivo mlijeko za tijelo njeguje kožu koja je, zbog vjetra, hladnoće ili tvrde vode, suha, dehidrirana i nadražena. Koristi se za osjetljivu i ne u potpunosti sazrjelu kožu novorođenčadi, beba i djece. Štiti i jača oslabjeli hidrolipidni film na koži. Obogaćeno je Cold kremom, koja je odlična zaštita od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Sadrži palmino ulje koje vlaži kožu i nadomješta lipide u epidermisu. Pomoću esencijalnih masnih kiselina brzo umiruje kožu i osjećaj neugode. Blagog je mirisa, lako se upija, koža je nakon uporabe mekana i gipka. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Svakodnevno nanesite na očišćenu kožu, obraćajući pažnju na suhe djelove.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml x2</p> njega-i-kupanje-djeteta 145 HRK in_stock

Njeguje kožu koja je suha, dehidrirana i nadražena. Zaštitno, izuzetno hranjivo mlijeko za tijelo njeguje kožu koja je, zbog vjetra, hladnoće ili tvrde vode, suha, dehidrirana i nadražena. Koristi se za osjetljivu i ne u potpunosti sazrjelu kožu novorođenčadi, beba i djece. Štiti i jača oslabjeli hidrolipidni film na koži. Obogaćeno je Cold kremom, koja je odlična zaštita od nepovoljnih vanjskih utjecaja. Sadrži palmino ulje koje vlaži kožu i nadomješta lipide u epidermisu. Pomoću esencijalnih masnih kiselina brzo umiruje kožu i osjećaj neugode. Blagog je mirisa, lako se upija, koža je nakon uporabe mekana i gipka.

Uporaba:
Svakodnevno nanesite na očišćenu kožu, obraćajući pažnju na suhe djelove.

Veličina: 200 ml x2

Mustela
C046014

Podaci

Količina
200
Oblik
Mlijeko
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Mustela Hranjivo mlijeko s cold kremom 1+1 GRATIS

Njeguje kožu koja je suha, dehidrirana i nadražena. Zaštitno, izuzetno hranjivo mlijeko za tijelo njeguje kožu koja je, zbog vjetra, hladnoće ili tvrde vode, suha, dehidrirana i nadražena. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha