• Snižena cijena
Mustela 2u1

Mustela 2u1 šampon za kosu i tijelo

56,00 HRK  -30%
80,00 HRK
Referenca: C005875
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

2 u 1 šampon za pranje kose i tijela ne pjeni se jako, ali je pjena ugodno kremasta. Koža i sluznica ga dobro podnose. Ne oštećuje hidrolipidni sloj kože, nježan je za vlasište i kosu. 

Veličina: 200 ml

Podijeli
Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Mustela 2u1 šampon za kosu i tijelo https://www.mojaljekarna.hr/12437-large/mustela-2u1-sampon-za-kosu-i-tijelo.jpg <p>2 u 1 šampon za pranje kose i tijela ne pjeni se jako, ali je pjena ugodno kremasta. Koža i sluznica ga dobro podnose. Ne oštećuje hidrolipidni sloj kože, nježan je za vlasište i kosu. Nakon upotrebe koža je mekana i nema osjećaj zategnutosti. Hipoalergena formula, smanjena je opasnost od nadraživanja – osobito očiju.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Nanesite malo šampona na dlan ili na rukavicu za kupanje. Perite tijelo i kosu dok se polako stvara pjena. Temeljito isperite. 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela vrlo je prikladan za putovanja.<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> njega-i-kupanje-djeteta 56 HRK in_stock

2 u 1 šampon za pranje kose i tijela ne pjeni se jako, ali je pjena ugodno kremasta. Koža i sluznica ga dobro podnose. Ne oštećuje hidrolipidni sloj kože, nježan je za vlasište i kosu. Nakon upotrebe koža je mekana i nema osjećaj zategnutosti. Hipoalergena formula, smanjena je opasnost od nadraživanja – osobito očiju.

Uporaba:
Nanesite malo šampona na dlan ili na rukavicu za kupanje. Perite tijelo i kosu dok se polako stvara pjena. Temeljito isperite. 2 u 1 šampon za pranje kose i tijela vrlo je prikladan za putovanja.

Veličina: 200 ml

C005875

Posebne reference

Napišite Vaš osvrt?

Obavezno
Obavezno

Prvi napišite osvrt !