Lerbolario Ginepro Nero Deo Sapun

Lerbolario Ginepro Nero Deo Sapun

44,20 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Lerbolario Ginepro Nero Deo Sapun. Mirisni sapun s crnom smrekom, sezamom i crnim kimom.

Broj komada u pakiranju

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Ginepro Nero Deo Sapun https://www.mojaljekarna.hr/17045-large/lerbolario-ginepro-nero-deo-sapun.jpg <p>Slatkast i aromatičan, ovaj sapun ima tonificirajuća svojstva crnog kima i crne smreke, a osobito adsorbirajuća svojstva vulkanske gline i drvenog ugljena kao i potpuno zaštitno djelovanje za kožu koje pruža hidrolizirani crni sezam.</p> <p></p> <p><strong>Pročišćavajuća pasta na biljnoj bazi iz kokosovog i maslinovog ulja - PROČIŠĆAVA</strong><br />Sodium Olivate - Sodium Cocoate<br />Pročišćavajuća pasta na biljnoj bazi kokosovog i maslinovog ulja tretirana je procesom koji predstavlja najčišći oblik tradicionalne izrade sapuna koja se koristi već stoljećima. U vašim rukama transformira se u mekanu pjenu koja vašu kožu baršunasto miluje.</p> <p></p> <p><strong>Ekstrakt crne smreke - OSNAŽUJE</strong><br />Ekstrakt ploda Juniperus communis<br />Plodovi crne smreke, poznati i kao borovnice, bogati su esencijalnim uljima, organskim kiselinama i šećerima, koji su poznati po svojim tonificirajućim svojstvima i sposobnosti reguliranja sebuma, dok u njima sadržan glicerinski ekstrakt pomaže koži tijela u obnavljanju svoje vitalnosti i energije.</p> <p></p> <p><strong>Ekstrakt crnog kima - HIDRATIZIRA</strong><br />Ekstrakt sjemenke Nigella sativa<br />Nigella sativa, ili crni kim, poznat je i kao „blagoslovljeno sjeme“. Njegovi cvjetovi su bijeli sa svijetloplavim nijansama, a njegovi plodovi su puni malih crnih sjemenki. Upravo smo iz tih sjemenki dobili ekstrakt u kojem prisustvo šećera potiče izvrsnu hidrataciju kože tijela i glave.</p> <p></p> <p><strong>Hidrolizirani crni sezam - STVARA ZAŠTITNI SLOJ</strong><br />Hidrolizirani sezamov ekstrakt<br />Tehnikom zvanom bio-likvefacija, dobili smo ekstrakt bogat hidroliziranim proteinima koji se, prema srodnosti, nalaze između sistema pročišćavanja, štiteći hidrolipidni sloj kože. Stoga ovaj sastojak u šamponu za tuširanje nježnije čisti kožu i pruža joj novu vitalnost i svježinu dok ju istovremeno i štiti.</p> <p></p> <p><strong>Drveni ugljen - ADSORBIRA - ČISTI KOŽU</strong><br />Ugljeni prah<br />Aktivni ugljen dobiven kokosovog porijekla. Zahvaljujući svojim kemijsko-fizičkim svojstvima, pruža ovom šamponu za tuširanje adsorbirajuća i pročišćavajuća svojstva, suzbijajući time nečistoću kože.</p> <p></p> <p><strong>Vulkanska glina - ODRŽAVA RAVNOTEŽU SEBUMA</strong><br />Kaolin<br />Visoko pročišćena i bogata glina crne boje koja zahvaljujući prisustvu sumpornih tvari i mineralnih soli, djeluje na reguliranje i uravnoteženje prekomjernog sebuma na koži tijela, što je idealno za mušku kožu.</p> <p></p> <p><strong>Ne sadrži:</strong></p> <ul><li>PARABENE</li> <li>KONZERVANSE</li> <li>POTENCIJALNE IZVORE GLUTENA</li> <li>MINERALNA ULJA</li> <li>SILIKONE</li> <li>ALKOHOL</li> <li>PEG DERIVATIVE</li> <li>AKRILATE</li> <li>SLS I SLES</li> </ul><p></p> <p></p> <p><strong>Veličina:</strong> 100g ili 3x100g</p> njega-lica-za-muskarce 44.2 HRK in_stock

Slatkast i aromatičan, ovaj sapun ima tonificirajuća svojstva crnog kima i crne smreke, a osobito adsorbirajuća svojstva vulkanske gline i drvenog ugljena kao i potpuno zaštitno djelovanje za kožu koje pruža hidrolizirani crni sezam.

Pročišćavajuća pasta na biljnoj bazi iz kokosovog i maslinovog ulja - PROČIŠĆAVA
Sodium Olivate - Sodium Cocoate
Pročišćavajuća pasta na biljnoj bazi kokosovog i maslinovog ulja tretirana je procesom koji predstavlja najčišći oblik tradicionalne izrade sapuna koja se koristi već stoljećima. U vašim rukama transformira se u mekanu pjenu koja vašu kožu baršunasto miluje.

Ekstrakt crne smreke - OSNAŽUJE
Ekstrakt ploda Juniperus communis
Plodovi crne smreke, poznati i kao borovnice, bogati su esencijalnim uljima, organskim kiselinama i šećerima, koji su poznati po svojim tonificirajućim svojstvima i sposobnosti reguliranja sebuma, dok u njima sadržan glicerinski ekstrakt pomaže koži tijela u obnavljanju svoje vitalnosti i energije.

Ekstrakt crnog kima - HIDRATIZIRA
Ekstrakt sjemenke Nigella sativa
Nigella sativa, ili crni kim, poznat je i kao „blagoslovljeno sjeme“. Njegovi cvjetovi su bijeli sa svijetloplavim nijansama, a njegovi plodovi su puni malih crnih sjemenki. Upravo smo iz tih sjemenki dobili ekstrakt u kojem prisustvo šećera potiče izvrsnu hidrataciju kože tijela i glave.

Hidrolizirani crni sezam - STVARA ZAŠTITNI SLOJ
Hidrolizirani sezamov ekstrakt
Tehnikom zvanom bio-likvefacija, dobili smo ekstrakt bogat hidroliziranim proteinima koji se, prema srodnosti, nalaze između sistema pročišćavanja, štiteći hidrolipidni sloj kože. Stoga ovaj sastojak u šamponu za tuširanje nježnije čisti kožu i pruža joj novu vitalnost i svježinu dok ju istovremeno i štiti.

Drveni ugljen - ADSORBIRA - ČISTI KOŽU
Ugljeni prah
Aktivni ugljen dobiven kokosovog porijekla. Zahvaljujući svojim kemijsko-fizičkim svojstvima, pruža ovom šamponu za tuširanje adsorbirajuća i pročišćavajuća svojstva, suzbijajući time nečistoću kože.

Vulkanska glina - ODRŽAVA RAVNOTEŽU SEBUMA
Kaolin
Visoko pročišćena i bogata glina crne boje koja zahvaljujući prisustvu sumpornih tvari i mineralnih soli, djeluje na reguliranje i uravnoteženje prekomjernog sebuma na koži tijela, što je idealno za mušku kožu.

Ne sadrži:

  • PARABENE
  • KONZERVANSE
  • POTENCIJALNE IZVORE GLUTENA
  • MINERALNA ULJA
  • SILIKONE
  • ALKOHOL
  • PEG DERIVATIVE
  • AKRILATE
  • SLS I SLES

Veličina: 100g ili 3x100g

L'Erbolario
C042436

Podaci

Količina
100
300
Oblik
Sapun
Mjesto primjene
Lice
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Italija
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Ginepro Nero Deo Sapun

Lerbolario Ginepro Nero Deo Sapun. Mirisni sapun s crnom smrekom, sezamom i crnim kimom.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha