Filorga Optim Eyes Lashes and Brows serum za trepavice i obrve

Filorga Optim Eyes Lashes and Brows serum za trepavice i obrve

387,00 HRK 
Filorga

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Serum za trepavice i obrve

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Filorga Optim Eyes Lashes and Brows serum za trepavice i obrve https://www.mojaljekarna.hr/14148-large/filorga-optim-eyes-lashes-and-brows-serum-za-trepavice-i-obrve.jpg <p>Serum za gustoću i volumen trepavica i obrva, OPTIM-EYES LASHES &amp; BROWS® u 2 koraka djeluje na punoću i dužinu trepavica te obrvama vraća ljepotu i prirodan oblik. Testirano pod oftalmološkim nadzorom, pruža optimalnu podnošljivost i jednostavno se aplicira.</p> <p></p> <p>Djeluje u 2 koraka:<br />Booster serum (gustoća i duljina):<br />Jako precizan kistić omogućava da se aktivni sastojci dostave blizu korijena trepavica i obrva. Kera-EXTEND CX komplks i visoka doza NCTF djeluju na korijen da ih produlji i da obrve i trepavice izgledaju punije.</p> <p>U isto vrijeme KERA-EXTEND CX kompleks pomaže da trepavice budu čvrste u korijenu, sprečava njihovo lomljenje i odgađa ispadanje.</p> <p></p> <p>Korak 2 - Njega za volumen:<br />S druge strane je četkica kao za maskaru koja instantno obavija i oblikuje trepavice i obrve. Djeluje i kao bezbojna baza za make-up.</p> <p></p> <p>Veličina: 2x 6,5 ml</p> njega-oko-ociju 387 HRK in_stock

Serum za gustoću i volumen trepavica i obrva, OPTIM-EYES LASHES & BROWS® u 2 koraka djeluje na punoću i dužinu trepavica te obrvama vraća ljepotu i prirodan oblik. Testirano pod oftalmološkim nadzorom, pruža optimalnu podnošljivost i jednostavno se aplicira.

Djeluje u 2 koraka:
Booster serum (gustoća i duljina):
Jako precizan kistić omogućava da se aktivni sastojci dostave blizu korijena trepavica i obrva. Kera-EXTEND CX komplks i visoka doza NCTF djeluju na korijen da ih produlji i da obrve i trepavice izgledaju punije.

U isto vrijeme KERA-EXTEND CX kompleks pomaže da trepavice budu čvrste u korijenu, sprečava njihovo lomljenje i odgađa ispadanje.

Korak 2 - Njega za volumen:
S druge strane je četkica kao za maskaru koja instantno obavija i oblikuje trepavice i obrve. Djeluje i kao bezbojna baza za make-up.

Veličina: 2x 6,5 ml

Filorga
C044262

Podaci

Količina
13
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Serum
Mjesto primjene
Trepavice
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Filorga Optim Eyes Lashes and Brows serum za trepavice i obrve

Serum za trepavice i obrve

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha