Avene Akerat S krema za lokalizirana podrucja

Avene Akerat 30 krema za lokalizirana područja

126,51 HRK 

Veličina: 100 ml

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. 

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avene Akerat 30 krema za lokalizirana područja https://www.mojaljekarna.hr/9177-large/avene-akerat-s-krema-za-lokalizirana-podrucja.jpg <p>Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. Specifičnost Akerat S Kreme za lokalizirana područja  je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mliječnu kiselinu, a njena je primjena kod lokaliziranih i teži promjena kože kao što su kronična zadebljanja kože, palmoplantarna keratodermija, lihenifikacija, te psorijaza kože i vlasišta. Avene Akerat S Krema za lokalizirana područja može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s lokalnom medicinskom terapijom i Akerat Kremom za tijelo. <br /><br /><strong>Sadrži:</strong> urea, salicilna kiselina, mliječna kiselina</p> <p></p> <p><strong>Uporaba:</strong></p> <p>Krema se nanosi 1 do 2 puta dnevno na lokalizirana područja tijela. Kod psorijaze vlasišta proizvod se ostavlja jedan sat u okluziji ili preko noći nakon čega se kosa ispire šamponom - 1 puta dnevno do nestanka ljusaka u vlasištu. Korištenje preparata u okluziji poboljšava njegovu učinkovitost.<br /><br /><strong>Upozorenje:</strong><br />Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine. Ne nanositi na oštećena područja kože (rane, infekcija...).<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 100 ml</p> njega-stopala 126.51 HRK in_stock

Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. Specifičnost Akerat S Kreme za lokalizirana područja  je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mliječnu kiselinu, a njena je primjena kod lokaliziranih i teži promjena kože kao što su kronična zadebljanja kože, palmoplantarna keratodermija, lihenifikacija, te psorijaza kože i vlasišta. Avene Akerat S Krema za lokalizirana područja može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s lokalnom medicinskom terapijom i Akerat Kremom za tijelo. 

Sadrži: urea, salicilna kiselina, mliječna kiselina

Uporaba:

Krema se nanosi 1 do 2 puta dnevno na lokalizirana područja tijela. Kod psorijaze vlasišta proizvod se ostavlja jedan sat u okluziji ili preko noći nakon čega se kosa ispire šamponom - 1 puta dnevno do nestanka ljusaka u vlasištu. Korištenje preparata u okluziji poboljšava njegovu učinkovitost.

Upozorenje:
Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine. Ne nanositi na oštećena područja kože (rane, infekcija...).

Veličina: 100 ml

C011610

Podaci

Količina
100
ml
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Kosa i vlasište
Stopala
Tijelo
Pogodno za
Odrasli
Stariji
Sadrži biljke
Slatki badem (Prunus Amygdalus Dulcis)
Sadrži ostalo
Bademovo ulje
Mliječna kiselina
Salicilna kiselina
Termalna voda
Urea
Napomena
Ne nanositi na oštećena, osjetljiva ili inficirana područja kože (rane, infekcija...).Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine. Izbjegavati doticaj kreme s očima.
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Doziranje
2x

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avene Akerat 30 krema za lokalizirana područja

Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha