Nuxe Reve de Miel Topivi uljni balzam za tijelo s medom
40

Preporučuju dermatolozi

Nuxe Reve de Miel Topivi uljni balzam za tijelo s medom

Topivi uljni balzam za tijelo s medom, za vrlo suhu i osjetljivu kožu. Intenzivno hrani, obnavlja i umiruje kožu od iritacija.

C047961
25,03 €
(125.15€ za 1 LIT) |

Kupnjom ovog proizvoda možete dobiti 2 bod bodova. Vaša košarica će sadržavati 2 bodova koji se mogu pretvoriti u kupon vrijedan 0,40 €.

Proizvod se nalazi u kategorijama:
 

Balzam za tijelo s medom i dragocjenim prirodnim uljima, intenzivno hrani i obnavlja suhu i vrlo suhu kožu tijela te ublažava osjećaj iritacije. Njegova topiva tekstura se tijekom masaže pretvara u ulje, ali bez masnog i ljepljivog osjećaja na koži. Iz dana u dan, koži je vraćena udobnost i olakšanje, bez svrbeži i iritacija. Namijenjen je i normalnoj koži tijekom zimskih mjeseci kada dolazi do intenzivnog isušivanja kože u grijanim prostorijama.

Glavni aktivni sastojci prirodnog porijekla: med, dragocjena prirodna ulja (argan, borač, suncokret).

Sadrži najmanje 93% sastojaka prirodnog porijekla.

Sastav: aqua/water, dicaprylyl ether, coco-caprylate/caprate, alcohol denat., glycerin, beheneth-25, behenyl alcohol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, argania spinosa kernel oil, borago officinalis seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil unsaponifiables, mel/honey, parfum/fragrance, tocopherol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, sodium gluconate, xanthan gum, sodium hydroxide, glycine soja (soybean) oil, solanum lycopersicum (tomato) fruit extract, beta-carotene, daucus carota sativa (carrot) root extract [n3105/a].

Uporaba: Svakodnevno nanositi na cijelo tijelo nakon tuširanja te nježno umasirati u kožu, s posebnim naglaskom na izrazito suhe predjele tijela.

Veličina: 200 ml

Registracija
Kozmetika
Količina
200
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Balzam
Pakiranje
Lončić
Mjesto primjene
Tijelo
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.

Neiscrpna strast koju Aliza Jabès crpi iz biljaka udružena s prirodnim osjećajem za prepoznavanje potreba žena i ljubavi prema svojim korijenima stvorili su od NUXE-a zaista jedinstven brend na području prirodne kozmetike. Brojne nagrade, kako među profesionalcima, tako i među potrošačima, pravo su priznanje njegovog uspjeha.

40

Preporučuju dermatolozi

Recenzija/e Recenzija/e (0)

Od 0 recenzije - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Proizvod dodan u listu želja
Proizvod dodan za usporedbu