• -20%
Avene Akerat Krema za tijelo

Avene Akerat 10 Krema za tijelo

141,84 kn  -20%
177,30 kn

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Avene Akerat 10 Krema za tijelo https://www.mojaljekarna.hr/9176-large/avene-akerat-krema-za-tijelo.jpg <p>Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. <br />Akerat Krema za tijelo namijenjena je njezi suhe kože sklone hiperkeratozi, odnosno kad postoje kronične, pretjerano tvrde pločaste naslage na koži i kožna zadebljanja na dijelovima tijela kao što su pete, laktovi, koljena, kod tvrdokornih žuljeva i natisaka. Od prirođenih stanja indikacija za primjenu je i najblaži oblik hiperkeratoze - keratosis pilaris ili tzv. gušćja koža s hrapavom kožom na vanjskim stranama nadlaktica, bedara, a ponekad i glutalne regije.Specifičnost Akerat Kreme za tijelo je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mliječnu kiselinu, koje rješavaju problem ljusaka i kožnih zadebljanja. <br /><br /><strong>Sadrži:</strong> urea, salicilna kiselina, mliječna kiselina</p> <p><span>AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), PROPYLENE GLYCOL, UREA, TRIETHANOLAMINE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL), PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SALICYLIC ACID, CARBOMER, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLENE BRASSYLATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.</span><br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Krema se nanosi 1 do 2 puta dnevno na lokalizirana područja tijela. Kod psorijaze vlasišta proizvod se ostavlja jedan sat u okluziji ili preko noći nakon čega se kosa ispire šamponom - 1 puta dnevno do nestanka ljusaka u vlasištu. Korištenje preparata u okluziji poboljšava njegovu učinkovitost.<br /><br /><strong>Upozorenje:</strong><br />Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine. Ne nanositi na oštećena područja kože (rane, infekcija...).<br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> njega-tijela 141.84 HRK in_stock

Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka.
Akerat Krema za tijelo namijenjena je njezi suhe kože sklone hiperkeratozi, odnosno kad postoje kronične, pretjerano tvrde pločaste naslage na koži i kožna zadebljanja na dijelovima tijela kao što su pete, laktovi, koljena, kod tvrdokornih žuljeva i natisaka. Od prirođenih stanja indikacija za primjenu je i najblaži oblik hiperkeratoze - keratosis pilaris ili tzv. gušćja koža s hrapavom kožom na vanjskim stranama nadlaktica, bedara, a ponekad i glutalne regije.Specifičnost Akerat Kreme za tijelo je u tome što ona sadrži ureu kao ovlaživač i keratolitike, salicilnu i mliječnu kiselinu, koje rješavaju problem ljusaka i kožnih zadebljanja.

Sadrži: urea, salicilna kiselina, mliječna kiselina

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), PROPYLENE GLYCOL, UREA, TRIETHANOLAMINE, METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL), PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE, SALICYLIC ACID, CARBOMER, LACTIC ACID, PHENOXYETHANOL, ETHYLENE BRASSYLATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE.

Uporaba:
Krema se nanosi 1 do 2 puta dnevno na lokalizirana područja tijela. Kod psorijaze vlasišta proizvod se ostavlja jedan sat u okluziji ili preko noći nakon čega se kosa ispire šamponom - 1 puta dnevno do nestanka ljusaka u vlasištu. Korištenje preparata u okluziji poboljšava njegovu učinkovitost.

Upozorenje:
Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine. Ne nanositi na oštećena područja kože (rane, infekcija...).

Veličina: 200 ml

C038641

Podaci

Količina
200
ml
Oblik
Krema
Mjesto primjene
Stopala
Tijelo
Pogodno za
Djeca
Odrasli
Stariji
Trudnice
Sadrži biljke
Slatki badem (Prunus Amygdalus Dulcis)
Sadrži ostalo
Bademovo ulje
Mliječna kiselina
Salicilna kiselina
Termalna voda
Urea
Napomena
Ne nanositi na oštećena, osjetljiva ili inficirana područja kože (rane, infekcija...). Ne nanositi na kožu djece mlađe od 3 godine. Izbjegavati doticaj kreme s očima.
Zemlja porijekla
Francuska
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika
Doziranje
2x
Krema se nanosi nježnim masiranjem 2 puta dnevno na cijelo tijelo kod osoba sa suhom ljuskavom kožom.

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Avene Akerat 10 Krema za tijelo

Proizvodi linije Akerat namijenjeni su njezi suhe kože sklone hiperkeratozi i pojavi ljusaka. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha