Lerbolario Fiore Dell'Onda Tekuća krema za tijelo

Lerbolario Fiore Dell'Onda Tekuća krema za tijelo

159,75 kn 

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. 

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lerbolario Fiore Dell'Onda Tekuća krema za tijelo https://www.mojaljekarna.hr/17032-large/lerbolario-fiore-dell-onda-tekuca-krema-za-tijelo.jpg <p>Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. Tako je nastao snažan miris koji vlada ovom potpunom i svježom linijom za kupanje. U njenoj uravnoteženoj formuli prožimaju se biljni ekstrakti koji iz vode izvlače svu njenu vitalnu snagu i ljepotu.<br /><br />Okeanide, nimfe koje su po grčkoj tradiciji obitavale u oceanima i morima, više od bilo kojeg preparata za ljepotu voljele bi cvijet vala zbog njegove lagane teksture poput pjene i mirisa soli i povjetarca. Neposredno nakon nanošenja tijelo osjeća svježinu, a koža je dobro nahranjena i lakše se bori protivpreranog starenja i gubitka tonusa, a uz ulje masline, palme i biološkog suncokreta djeluje i vitamin E, odnosno vitamin ljepote, cijenjen zbog svojih jakih antioksidacijskih i zaštitnih svojstava. povrh svega tu su ekstrakti nori alge i plavog lopoča koji koži jamče integritet i ljepotu te ekstrakt alge Laminaria digitata u ulju koštica grožđa. U samo par poteza svakoga se dana možete obaviti ovim azurnim mirisom, a kožu tijela uroniti u val prepun tonificirajućih i hidratantnih aktivnih sastojaka koji djeluju i protiv starenja kože. <br /><br /><strong>Uporaba:</strong><br />Svakodnevno nanošenje ujutro i/ili navečer. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 200 ml</p> njega-tijela 159.75 HRK in_stock

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. Tako je nastao snažan miris koji vlada ovom potpunom i svježom linijom za kupanje. U njenoj uravnoteženoj formuli prožimaju se biljni ekstrakti koji iz vode izvlače svu njenu vitalnu snagu i ljepotu.

Okeanide, nimfe koje su po grčkoj tradiciji obitavale u oceanima i morima, više od bilo kojeg preparata za ljepotu voljele bi cvijet vala zbog njegove lagane teksture poput pjene i mirisa soli i povjetarca. Neposredno nakon nanošenja tijelo osjeća svježinu, a koža je dobro nahranjena i lakše se bori protivpreranog starenja i gubitka tonusa, a uz ulje masline, palme i biološkog suncokreta djeluje i vitamin E, odnosno vitamin ljepote, cijenjen zbog svojih jakih antioksidacijskih i zaštitnih svojstava. povrh svega tu su ekstrakti nori alge i plavog lopoča koji koži jamče integritet i ljepotu te ekstrakt alge Laminaria digitata u ulju koštica grožđa. U samo par poteza svakoga se dana možete obaviti ovim azurnim mirisom, a kožu tijela uroniti u val prepun tonificirajućih i hidratantnih aktivnih sastojaka koji djeluju i protiv starenja kože.

Uporaba:
Svakodnevno nanošenje ujutro i/ili navečer.

Veličina: 200 ml

L'Erbolario
C031357

Podaci

Oblik
Fluid
Mjesto primjene
Tijelo
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lerbolario Fiore Dell'Onda Tekuća krema za tijelo

Za one kod kojih morska prostranstva bude nostalgiju i za one koji cijelu godinu maštaju kako će ponovno uroniti u more, linija Cvijet vala zatočila je aromatičnu notu morskog povjetarca uz miris morske soli koji donosi svaki val. 

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha