Rio Uredaj za lifting stra
besplatna

Rio Uređaj za lifting stražnjice i bedara

849,00 kn 
Rio

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Uređaj koristi elektromišićnu stimulaciju za učvršćivanje, podizanje i toniranje područja stražnjice i bedara. Odlikuju ga 3 programa za podizanje tonusa mišića, uz 25 razina intenziteta za učvršćivanje, podizanje i tonifikaciju područja stražnjice i bedara – za samo nekoliko minuta dnevno! Ovaj način pasivne tjelovježbe poboljšava i pomaže u oblikovanju ciljanih dijelova tijela.

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Rio Uređaj za lifting stražnjice i bedara https://www.mojaljekarna.hr/4282-large/rio-ureaj-za-lifting-straznjice-i-bedara.jpg <p><span style="line-height:1.5em;">Uređaj odlikuju 3 programa za podizanje tonusa mišića, uz 25 razina intenziteta za učvršćivanje, podizanje i tonifikaciju područja stražnjice i bedara – za samo nekoliko minuta dnevno! Elektrostimulator za mišiće stražnjice i bedara stvara električne impulse i na taj način oponaša živčane impulse, kako bi se postigla kontrakcija i opuštanje mišića stražnjice i bedara. Ovaj način pasivne tjelovježbe poboljšava i pomaže u oblikovanju ciljanih dijelova tijela.</span></p> <p>Za postizanje najboljih rezultata, preporučujemo Vam da tijekom prvih nekoliko tjedana svakodnevno vršite tretman elektrostimulacijom za svako pojedino područje tijela odabrano za tretiranje, te da pritom izmjenjujete programe podizanja tonusa mišića: 1.dan – Program 1, 2. dan – Program 2, 3. dan – Program 3, i tako dalje. Nakon tog perioda, nastavite s tretmanima kako bi zadržali dobar tonus mišića.</p> <p><strong>Uporaba:</strong></p> <p>Na samom početku tretmana, osjetit ćete lagano bockanje električnih impulsa, a kako se intenzitet povećava primijetit ćete i kontrakcije mišića. Kontrakcije mišića su ujednačene i svaka kontrakcija će započeti sporim stezanjem, zatim će se nekoliko sekunda zadržati u kontrahiranom stanju, te će se na kraju mišić lagano opustiti. Ukupno postoji 25 razina inteziteta. Preporučujemo Vam da započnete s najnižom razinom intenziteta za svaku ciljanu točku, te da postupno pojačavate intenzitet dok ne osjetite kontrakciju mišića.</p> <p>PROGRAM 1 - UČVRŠĆIVANJE</p> <p>PROGRAM 2 - TONIFIKACIJA PASIVNOM TJELOVJEŽBOM</p> <p>PROGRAM 3 - TONIFIKACIJA SHIATSU MASAŽOM</p> <p><span> </span></p> njega-tijela 849 HRK in_stock
besplatna

Uređaj odlikuju 3 programa za podizanje tonusa mišića, uz 25 razina intenziteta za učvršćivanje, podizanje i tonifikaciju područja stražnjice i bedara – za samo nekoliko minuta dnevno! Elektrostimulator za mišiće stražnjice i bedara stvara električne impulse i na taj način oponaša živčane impulse, kako bi se postigla kontrakcija i opuštanje mišića stražnjice i bedara. Ovaj način pasivne tjelovježbe poboljšava i pomaže u oblikovanju ciljanih dijelova tijela.

Za postizanje najboljih rezultata, preporučujemo Vam da tijekom prvih nekoliko tjedana svakodnevno vršite tretman elektrostimulacijom za svako pojedino područje tijela odabrano za tretiranje, te da pritom izmjenjujete programe podizanja tonusa mišića: 1.dan – Program 1, 2. dan – Program 2, 3. dan – Program 3, i tako dalje. Nakon tog perioda, nastavite s tretmanima kako bi zadržali dobar tonus mišića.

Uporaba:

Na samom početku tretmana, osjetit ćete lagano bockanje električnih impulsa, a kako se intenzitet povećava primijetit ćete i kontrakcije mišića. Kontrakcije mišića su ujednačene i svaka kontrakcija će započeti sporim stezanjem, zatim će se nekoliko sekunda zadržati u kontrahiranom stanju, te će se na kraju mišić lagano opustiti. Ukupno postoji 25 razina inteziteta. Preporučujemo Vam da započnete s najnižom razinom intenziteta za svaku ciljanu točku, te da postupno pojačavate intenzitet dok ne osjetite kontrakciju mišića.

PROGRAM 1 - UČVRŠĆIVANJE

PROGRAM 2 - TONIFIKACIJA PASIVNOM TJELOVJEŽBOM

PROGRAM 3 - TONIFIKACIJA SHIATSU MASAŽOM

Rio
C037227

Podaci

Mjesto primjene
Stražnjica
Pomagala i aparati
Pomagala - ostalo
Registracija
Pomagala

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Rio Uređaj za lifting stražnjice i bedara

Uređaj koristi elektromišićnu stimulaciju za učvršćivanje, podizanje i toniranje područja stražnjice i bedara. Odlikuju ga 3 programa za podizanje tonusa mišića, uz 25 razina intenziteta za učvršćivanje, podizanje i tonifikaciju područja stražnjice i bedara – za samo nekoliko minuta dnevno! Ovaj način pasivne tjelovježbe poboljšava i pomaže u oblikovanju ciljanih dijelova tijela.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha