Mustela Maternite Ulje protiv strija

Mustela Maternite Ulje za prevenciju strija 1+1 GRATIS

129,00 HRK 
Referenca: C046765
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Mustela Ulje protiv strija povećava elastičnost kože i doprinosi prevenciji pojave strija.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Mustela Maternite Ulje za prevenciju strija 1+1 GRATIS https://www.mojaljekarna.hr/16308-large/mustela-maternite-ulje-za-prevenciju-strija-11-gratis.jpg <p>Posebno oblikovano za trudnice i mlade majke s 99% sastojaka prirodnog porijekla, Ulje protiv strija pomaže prevenciji strija potičući proizvodnju vlakana koja osnažuju kožu i poboljšavajući elastičnost kože. Hrani i omekšava kožu, hidratizira ju i štiti, te umanjuje osjećaj zatezanja i svrbeža kože. Vrlo je ugodno za korištenje jer je suho ulje koje se brzo upija i ostavlja kožu svilenkastom, mekom i podatnom. Vrlo nježan i blag miris prikladan je i za žene osjetljive na mirise. Praktično pakiranje s raspršivačem olakšava svakodnevnu upotrebu.</p> <p>Lupeol - aktivira proizvodnju vlakana koja osnažuju kožu, ulja koštica nara, muškatne ruže i baobaba - hrane kožu, povećavaju podatnost i elastičnost. Ulje avokada - hrani, hidratizira i štiti, a ulje suncokreta dodatno  hrani.</p> <p><strong>Uporaba:</strong> Koristite od početnog stadija trudnoće, pa sve do tri mjeseca nakon poroda. Istisnite malu količinu u dlan i nanesite jednom do dva puta dnevno na trbuh, grudi, bokove i bedra, te nježno umasirajte. Može se koristiti i tijekom dojenja - bradavice je potrebno prethodno očistiti. Proizvod držite na sobnoj temperaturi, dalje od sunčevog svjetla.</p> <p><strong>Veličina:</strong> 105 ml</p> njega-trudnice-i-mame 129 HRK in_stock

Posebno oblikovano za trudnice i mlade majke s 99% sastojaka prirodnog porijekla, Ulje protiv strija pomaže prevenciji strija potičući proizvodnju vlakana koja osnažuju kožu i poboljšavajući elastičnost kože. Hrani i omekšava kožu, hidratizira ju i štiti, te umanjuje osjećaj zatezanja i svrbeža kože. Vrlo je ugodno za korištenje jer je suho ulje koje se brzo upija i ostavlja kožu svilenkastom, mekom i podatnom. Vrlo nježan i blag miris prikladan je i za žene osjetljive na mirise. Praktično pakiranje s raspršivačem olakšava svakodnevnu upotrebu.

Lupeol - aktivira proizvodnju vlakana koja osnažuju kožu, ulja koštica nara, muškatne ruže i baobaba - hrane kožu, povećavaju podatnost i elastičnost. Ulje avokada - hrani, hidratizira i štiti, a ulje suncokreta dodatno  hrani.

Uporaba: Koristite od početnog stadija trudnoće, pa sve do tri mjeseca nakon poroda. Istisnite malu količinu u dlan i nanesite jednom do dva puta dnevno na trbuh, grudi, bokove i bedra, te nježno umasirajte. Može se koristiti i tijekom dojenja - bradavice je potrebno prethodno očistiti. Proizvod držite na sobnoj temperaturi, dalje od sunčevog svjetla.

Veličina: 105 ml

C046765

Podaci

Oblik
Ulje
Mjesto primjene
Trbuh
Registracija
Kozmetika
Paketi

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Mustela Maternite Ulje za prevenciju strija 1+1 GRATIS

Mustela Ulje protiv strija povećava elastičnost kože i doprinosi prevenciji pojave strija.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha