Multi-Mam Lanolin za bradavice

Multi-Mam Lanolin za bradavice

97,49 HRK 
Referenca: C008157
Plaćanje na rate

American express 2-6 rata

Diners Erste card Club 2 - 6 rata

Mastercard ZABA 2 - 12 rate

VISA PBZ i ZABA 2 - 12 rata

Maestro PBZ 2 - 12 rata

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječa stvaranje napuklina.

Dodajte još 370,00 HRK za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Multi-Mam Lanolin za bradavice https://www.mojaljekarna.hr/16875-large/multi-mam-lanolin.jpg <p>Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja <br />Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. <br />Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječa stvaranje napuklina. <br />Omogućava trenutačno ublažavanje smetnji i održava kožu bradavica mekom, gipkom i zdravom. <br />Nadomješta i nadopunjuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem. <br />Bez okusa i mirisa. <br />Multi-Mam® lanolin može se upotrebljavati tijekom cijelog dana i bilo kojem za to pogodnom trenutku za optimalnu zaštitu prije dojenja, a najmanje dva puta dnevno. Malom količinom Multi-Mam® lanolina istisnutim na vrhove prstiju utrljajte i navlažite bradavice i područje oko bradavica. Prije dojenja nije potrebno njegovo uklanjanje. Bezopasan je kod slučajnog gutanja. Multi-Mam® lanolin sadrži posebno pročišćen lanolin bez aditiva. Multi-Mam® lanolin je prirodni proizvod koji je najbliži sastavu prirodnih masnoća ljudske kože. Idealan je nadomjestak zaštitnog masnog sloja kože, koji se gubi tijekom dojenja. Ne uklanja se prije dojenja jer je bezopasan za dojenče, a istovremeno je optimalna zaštita za bradavicu. <br /><br /><strong>Veličina:</strong> 30 ml</p> njega-trudnice-i-mame 97.49 HRK in_stock

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja
Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja.
Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječa stvaranje napuklina.
Omogućava trenutačno ublažavanje smetnji i održava kožu bradavica mekom, gipkom i zdravom.
Nadomješta i nadopunjuje prirodnu masnoću kože koja se gubi dojenjem.
Bez okusa i mirisa.
Multi-Mam® lanolin može se upotrebljavati tijekom cijelog dana i bilo kojem za to pogodnom trenutku za optimalnu zaštitu prije dojenja, a najmanje dva puta dnevno. Malom količinom Multi-Mam® lanolina istisnutim na vrhove prstiju utrljajte i navlažite bradavice i područje oko bradavica. Prije dojenja nije potrebno njegovo uklanjanje. Bezopasan je kod slučajnog gutanja. Multi-Mam® lanolin sadrži posebno pročišćen lanolin bez aditiva. Multi-Mam® lanolin je prirodni proizvod koji je najbliži sastavu prirodnih masnoća ljudske kože. Idealan je nadomjestak zaštitnog masnog sloja kože, koji se gubi tijekom dojenja. Ne uklanja se prije dojenja jer je bezopasan za dojenče, a istovremeno je optimalna zaštita za bradavicu.

Veličina: 30 ml

C008157

Podaci

Količina
30
Jedinica mjere
mililitar
Oblik
Balzam
Pakiranje
Tuba
Mjesto primjene
Grudi
Način čuvanja
Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25° C.
Čuvati od dohvata male djece.
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Ocjena 

17.10.2015

multiMam krema za bradavice

ovaj mi se proizvod jako sviđa_obožavam ga. sve probleme koje sam imala sa bradavicama nestali su u kratkom roku pa sam neometano hranila svoju princezu, pošto nema u ljekarni u gradu naručit ću preko interneta jer ne želim niti jednu drugu kremu za bradavice ova se najbolje pokazala, bolja i od melema! :)

Napišite Vaš osvrt?

Multi-Mam Lanolin za bradavice

Za njegu suhih i osjetljivih bradavica kod dojilja. Sadrži prirodne sastojke i nije ga potrebno uklanjati s bradavica prije dojenja. Štiti bradavice tijekom dojenja i sprječa stvaranje napuklina.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha