Lansinoh HPA Lanolin

Lansinoh HPA Lanolin krema

74,25 kn 
Lansinoh

Plaćanje na rate

PBZ card:

American Express: 2-6 rata

Maestro i Visa: 2-6 rata

Erste Card Club:

Diners: 2-6 rata

ZABA (minimalni iznos narudžbe: 600kn):

MasterCard: 2-12 rata

Visa: 2-12 rata

Lansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.

Količina u gramima

Dodajte još 370,00 kn za besplatnu poštarinu

Ovaj proizvod se nalazi u sljedećim kategorijama

Lansinoh HPA Lanolin krema https://www.mojaljekarna.hr/3470-large/lansinoh-hpa-lanolin-krema.jpg <p>Lansinoh HPA® je 100% pročišćen Lanolin, bez dodanih sastojaka, antioksidansa ili drugih dodataka.</p> <p><br />Lansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.<br />Druga korist vlažnog cijeljenja rane je u tome što trenutno ublaži bol, a to je najpotrebnije majci s bolnim bradavicama.<br />Za razliku od drugih krema, Lansinoh HPA® Lanolin nije potrebno odstraniti s bradavice prije dojenja. </p> <p><br />Lansinoh HPA® Lanolin također dobro djeluje i kod drugih kožnih poremećaja – isprobajte ga kod strija koje svrbe, pelenskog osipa, manjih porezotina, opeklina ili ozljede površnog sloja kože (oguljotina), na područjima gdje je koža suha, te kao izdašno vlažan balzam za usnice.<br /><br /><strong>Uporaba:</strong> <br />Nanosite Lansinoh HPA® Lanolin nakon svakog dojenja ili češće, prema potrebi.</p> <p>Osušite bradavice čistom krpicom, ne ostavljajte ih da se osuše na zraku.</p> <p>Čistim rukama istisnite iz tube Lansinoh HPA® Lanolin u količini koja odgovara veličini zrna graška i omekšajte ga među prstima. Pažljivo ga nanesite na površinu cijele bradavice. Bude li potrebno, malu količinu nanesite i u sredinu jastučića za prsa.</p> <p>Tubu čuvajte na sobnoj temperaturi. Što je temperatura viša, to će primjena proizvoda biti lakša.</p> <p><br />Tijekom tuširanja ili kupanja bradavice isperite mlakom vodom - za područje bradavica ne preporučamo korištenje sapuna ili gela za tuširanje.</p> <p>Upute o položaju dojenja: <br />Dobar položaj je ključ uspješnog dojenja. Koristite ove upute i ne zaboravite opustiti se i uživati u vremenu koje provodite sa svojim djetetom.</p> <p>Postavite dijete na prsa kad su mu usta širom otvorena.<br />Podražite djetetove usnice bradavicom i potaknite da široko otvori usta.<br />Djetetova usnica okrene se prema van.<br />Dijete obuhvati i oko 2.5 cm areole zajedno sa bradavicom.<br />Djetetov obraz naslonjen je na dojku.<br />Pridržite dojku palcem s jedne strane i prstima s druge kako bi pomogli djetetu da bolje prihvati.<br />Osjetite li bol ili nelagodu, nježno odmaknite dijete i pokušajte ponovno.<br /><br /><br /><strong>Veličina:</strong> 10 ml</p> njega-trudnice-i-mame 74.25 HRK in_stock

Lansinoh HPA® je 100% pročišćen Lanolin, bez dodanih sastojaka, antioksidansa ili drugih dodataka.


Lansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.
Druga korist vlažnog cijeljenja rane je u tome što trenutno ublaži bol, a to je najpotrebnije majci s bolnim bradavicama.
Za razliku od drugih krema, Lansinoh HPA® Lanolin nije potrebno odstraniti s bradavice prije dojenja. 


Lansinoh HPA® Lanolin također dobro djeluje i kod drugih kožnih poremećaja – isprobajte ga kod strija koje svrbe, pelenskog osipa, manjih porezotina, opeklina ili ozljede površnog sloja kože (oguljotina), na područjima gdje je koža suha, te kao izdašno vlažan balzam za usnice.

Uporaba:
Nanosite Lansinoh HPA® Lanolin nakon svakog dojenja ili češće, prema potrebi.

Osušite bradavice čistom krpicom, ne ostavljajte ih da se osuše na zraku.

Čistim rukama istisnite iz tube Lansinoh HPA® Lanolin u količini koja odgovara veličini zrna graška i omekšajte ga među prstima. Pažljivo ga nanesite na površinu cijele bradavice. Bude li potrebno, malu količinu nanesite i u sredinu jastučića za prsa.

Tubu čuvajte na sobnoj temperaturi. Što je temperatura viša, to će primjena proizvoda biti lakša.


Tijekom tuširanja ili kupanja bradavice isperite mlakom vodom - za područje bradavica ne preporučamo korištenje sapuna ili gela za tuširanje.

Upute o položaju dojenja:
Dobar položaj je ključ uspješnog dojenja. Koristite ove upute i ne zaboravite opustiti se i uživati u vremenu koje provodite sa svojim djetetom.

Postavite dijete na prsa kad su mu usta širom otvorena.
Podražite djetetove usnice bradavicom i potaknite da široko otvori usta.
Djetetova usnica okrene se prema van.
Dijete obuhvati i oko 2.5 cm areole zajedno sa bradavicom.
Djetetov obraz naslonjen je na dojku.
Pridržite dojku palcem s jedne strane i prstima s druge kako bi pomogli djetetu da bolje prihvati.
Osjetite li bol ili nelagodu, nježno odmaknite dijete i pokušajte ponovno.


Veličina: 10 ml

Lansinoh
C035753

Podaci

Oblik
Krema
Mjesto primjene
Grudi
Registracija
Kozmetika

Posebne reference

Osvrti

Nema osvrta

Napišite Vaš osvrt?

Lansinoh HPA Lanolin krema

Lansinoh HPA® Lanolin krema nanesena na bolne bradavice osigurava vlažnost okoline i cijeljenje rane (ragade). To znači da se stvara vlažna barijera, time koža zadobiva vlažnost što ubrzava ozdravljenje (cijeljenje) bez stvaranja naslaga i krasta.

Napišite Vaš osvrt?

Nema pitanja


Pitanje je
Postavi pitanje
sakrij formu
Captcha